Opdatering: Spejdermøde og bladsamling i den danske kirke for forældre lørdag den 4/12 kl 10-14


Kære spejdere og spejderforældre,

Pga covid-19 situationen for primaire-sektionen på EEB1 har vi set os nødsaget til at lave visse ændringer til programmet på lørdag. 

Familiespejder: Som planlagt. Alt forgår dog udenfor

Minispejder: Aflyst (det skyldes at størstedelen af minispejderne går på EEB1 og at arrangementet for minierne var planlagt til at foregå indenfor)

Juniorspejder: De juniorspejdere, der ikke er i karantæne, deltager i Troppens arrangement (se nedenfor)

Trop: Som planlagt

Forældre: Som planlagt. Vi vil gerne have hjælp fra så mange forældre som muligt - også for forældre hvis børn ikke kan komme på lørdag.


Tjikkerlikker,

Spejderlederne


 

----

 Det sidste spejdermøde inden jul finder sted på lørdag, den 4/12 kl 10-14.

Årets sidste spejdermøde står traditionens tro i julens tegn. Bemærk forskellige mødesteder for juniorer og trop (kl 10.15 så forældre med børn i flere grene kan aflevere begge steder). Alle grenene afslutter dog deres aktiviteter i den danske kirke. Pga de nye covid-restriktioner kan vi desværre ikke byde forældre på et glas gløgg eller kakao som vi plejer til juleafslutningen. Det er i år forbeholdt spejderne inkl. ledere.

Alle spejderne skal som sædvanligt medbringe madpakke og drikkedunk, bære uniform og tørklæde og være klædt efter vejret. Husk sangbogen og tag gerne en nissehue på. Spejdere over 10 år skal bære maske indenfor.

Mødested for forældre: Klokken 10, 11, 12 eller 13 i den danske kirke, rue Washington

Spejdermødet kombineres med bladsamling i den danske kirkes have for spejderforældre. Vi samler blade i kirken, da spejderne får delvis huslejefritagelse for brug af kirkens kælderrum, hvis vi indsamler bladene. Og fordi det er en klassisk spejderaktivitet at gøre noget for og med andre. Det er meget vigtigt, at der er så mange forældre som muligt, der melder– for jo flere vi er, desto hurtigere går det! Så husk at skrive jer op til en times gratis motion i doodlen.

https://doodle.com/poll/m24ix9wwdutk6e2x?utm_source=poll&utm_medium=link

Mødested for familiespejdere: Klokken 10 i den danske kirke, rue Washington

Familiespejdere deltager i bladrivningen i Den Danske Kirke, og når vi har hjulpet med at samle blade, går vi indenfor og deltager i julebagningen.

Mødested for minier: Klokken 10 i den danske kirke, rue Washington

Som det er traditionen på årets sidste spejderaktivitet, så er aktivitetsrummet i kirkens kælder fyldt med mini-nisser der sørger for at de hårdtarbejdende bladsamlere, samt de urbane juniorer og hvem der ellers er til stede, kan få en forsmag på julehygge. Der vil være forskelligartet julerier, som julemusik, julehistorier, julebag etc. Kl. 13 skulle vi gerne være klar med varm kakao, boller og kage til spejderne og lederne.

Mødested for juniorer: Klokken 10.15 i Parc Cinquantenaire ved springvandet/søen tæt på Merode

Junior og trop skal på det traditionsrige byløb, hvor de bl.a. skal forbi julemarkedet på Place Sct. Catherine. Spejderne inddeles i mindre grupper og skal selv tage rundt med offentlige transportmidler. De skal undervejs løse de opgaver, som de får stillet på forhånd. Juniorerne bliver 'skygget' af en leder. Spejderne skal medbringe mobib kort eller penge til billetter (ca. 5 EUR) samt 5-10 EUR så de kan købe noget varmt at drikke eller lignende. Spejdere over 10 år skal medbringe maske, der skal bæres i metro og indenfor i kirken


Mødested for trop og juniorer: Klokken 10.15 på Coudenberg Palace, Place des Palais 7, 1000 Brussels

Troppen / Juniorerne skal først ned og se Brussels Katacomber. Derefter går de i samlet folk over i kirken for at julehygge og hjælpe med at samle blade. Husk handsker til brug ved blad samling samt maske.


Tilmelding for spejdere og forældre via denne doodle:

https://doodle.com/poll/m24ix9wwdutk6e2x?utm_source=poll&utm_medium=link


Tjikkerlikker,

Spejderlederne