Familievandretur – Opdatering

 

Kære spejdere og forældre,

 

Godt nytår til alle. Vi håber, at I er kommet godt ind i 2022.

Traditionen tro holder vi en familie-vandretur for alle spejdere på det første spejdermøde i januar. I år er der ingen begrænsninger for udendørs arrangementer så vi opfordrer alle til at møde op.  

Meld jer venligst til (og fra) via doodlen med fulde navn på alle deltagere:

Vi skal vandre, søndag den 16. januar i landskabet omkring Arboretum i Tervuren. Vi mødes kl 10:00 på parkeringspladsen i Kapucijnenbos Middendreef , 3080 Tervuren, ( Hvis Jeres GPS system har det svært med den adresse, kan denne måske bruges Jezus Eiklaan 127 og så kører ca 500m længere frem)

Der vil være mulighed for at gå 10 km eller 15 km. Afslutning foregår samme sted mellem kl. 14 og 16.

Som noget nyt vil vi prøve at bruge AllTrails til navigation på turen. I kan med fordel installerer App'en på Jeres telefoner på forhånd.

Link til de to ruter: 

https://www.alltrails.com/explore/map/map-january-13-2022-3-43-pm-ef0917e?u=m

https://www.alltrails.com/explore/map/map-january-13-2022-3-00-pm-7d771e0?u=m

Da det er svært at beregne turenes varighed præcist, beder vi om et telefonnummer ved aflevering af en spejder uden forældre, så vi kan ringe jer op en halv time før vi er i mål og sikre afhentning til tiden. Vi opfordrer til samkørsel.

Alle bedes være iklædt tøj til vejret, spejdertørklæde samt gode vandresko/-støvler. Medbring venligst en god frokost, drikkevarer/-dunk, og sangbog.

 

 Med spejderhilsner,

 Susanne og Torben