Spejdermøde i De KluisKære spejdere

Vi mødes næste gang søndag den 6. februar 2022 kl. 10-14 (10-13 for familiespejderne) ved:

De Kluis, 3051 Sint Joris Weert.
Google Maps: QMX8+M7 Oud-Heverlee.

Her har vi nemlig mulighed for at tænde bål.

(Obs! Den planlagte vinterbivuaktur weekenden den 5.-6. februar er udskudt til foråret, da vi med de nuværende høje smittetal ikke må overnatte. Se venligst den opdaterede aktivitetsplan 2021-22 på bloggen).

Familiespejderne skal gå på opdagelse i skoven og prøve nogle af de faste aktiviteter på aktivitetsstandende. Husk madpakken.

Minierne skal lave mad over bål og derudover øve sig på knivmærket. Så husk spisegrej, men glem madpakken.

Juniorerne skal have fokus på at tænde bål – endda med brænde/grene/kviste fra den våde skov. Mon det er muligt? Det indbyder også til at gå videre med både kniv-/økse- og savmærkerne. Derudover skal vi øve pionerarbejde med stedets rafter. Får vi gang i bålet, skal vi selvfølgelig bruge det til noget varmt og spiseligt. Husk dog madpakke – og en kop.

Trop-/klanspejderne skal også lave mad over bål samt lidt opsamling omkring mærker, så alle er på samme niveau hvad angår 1. hjælp, dolk, økse, bål, etc. Så husk spisegrej, men glem madpakken.

Alle spejdere skal som vanligt huske uniform, tørklæde, sangbog, knobreb (hvis man har), dolk, drikkedunk og selvfølgelig varmt/vandtæt tøj og sko efter vejret.

Tilmelding senest torsdag den 3/2: Doodle | De Danske Spejdere i Bryssel 6. Februar 10-14

Vel mødt!

På vegne af spejderlederne,
Kim, Lars, Tarja og Thomas B.