Skal du med på Spejdernes Lejr 2022?

 


Kære spejdere, ledere og forældre

I 2022 venter et brag af en sommerlejr, idet det er blevet tid til at afholde den tredje Spejdernes Lejr i Danmark, og der skal vi selvfølgelig med. Skal du også? Læs mere nedenfor og giv forhåndstilsagn via doodlen senest 25. november 2021.

Hvad er Spejdernes Lejr?

Spejdernes Lejr er Danmarks største spejderlejr og den største lejr for børn og unge i hele Norden. Den afholdes hvert femte år for fem danske spejderkorps samt internationale spejdere – i alt en hel by med 40.000 deltagere. Det er en stor oplevelse at være med på en lejr, hvor de kendte spejderaktiviteter kommer i spil på den helt store skala.

Program

I vores egen lejr skal vi selvfølgelig dyrke lejrlivet som at sove i telt, opbygge lejren ved hjælp af pionerarbejde og lave mad over bål. Men vi skal også ud og opleve området og være med i en masse spændende aktiviteter sammen med de andre spejdere. Lejrens tema er Fælles om Fremtiden. Det handler om ansvarlighed, fællesskab og at være sammen om at skabe en bedre verden.

”Aktiviteterne vil være meget alsidige, og alle aldre kommer til at prøve aktiviteter, de aldrig har prøvet før. Børne-event, Beyond the Box og den aldersspecifikke dag for de 12-17-årige bliver tre dage, hvor der kommer skrald på aktiviteterne,” lover Spejdernes Lejr-arrangørerne blandt andet.

Vi glæder os, til arrangørerne (og dermed vi) kan løfte sløret for de nærmere aktiviteter, men du kan allerede nu får et godt indtryk af, hvad Spejdernes Lejr er for en størrelse, og hvilke oplevelser der venter, via hjemmesiden og eksempelvis se en kort video fra SL 2017 eller billeder i galleriet.

Tid og sted

Spejdernes Lejr er længere end vores sædvanlige sommerlejr og løber af stablen fra den 23. til 31. juli 2022 i naturområdet Hedeland Naturpark i Høje-Taastrup, Greve og Roskilde Kommune. Se kort.

Deltagerpris

Prisen per spejder er 400 € og inkluderer deltagelse på hele lejren, aktiviteter, forplejning, lejrarmbånd, lejrmærke, pladsleje, brænde, mindst to store lejrbål, infrastruktur (toiletfaciliteter, vand, el, lejrhospital m.v.) samt transport af vores grej og spejderledernes deltagelse.

Som vanligt er tredjeårs-minier velkommen på vores sommerlejr (dvs. dem, der rykker op til juniorerne efter sommerferien 2022). Vi har også brug for to tanter/onkler til at hjælpe med maden og andet – med gratis deltagelse. For øvrige tanter/onkler vil prisen for deltagelse være 300 €.

Forhåndstilsagn nu – endelig tilmelding følger

Vil du med på Spejdernes Lejr? Så skriv dig på doodlen (link nedenfor). Dette er IKKE den endelige tilmelding, men planlægningen er allerede i fuld gang, og vi vil gerne vide, hvor mange deltagere vi skal regne med, så vi kan melde os til, bestille mad, rafter, få tildelt det rigtige areal til vores lejr osv.

Når vi kommer tættere på lejren, vil der komme mere detaljeret information, endelig tilmelding samt opkrævning af deltagergebyr.

Giv forhåndstilsagn om deltagelse på Spejdernes Lejr 2022 senest torsdag den 25. november 2021.

Vi glæder os til en fantastisk sommerlejr!

Tjikkerlikker fra SL-udvalget,
Mette, Lars og Rikke