KANOTUR - HUSK TILMELDING IDAG

De Danske Spejdere i Bruxelles arrangerer hvert andet år den meget efterspurgte kano-/kajaktur, camping og fællesspisning for spejdere, forældre og søskende m.v. Det er en fantastisk oplevelse for små og store, med et roligt vandløb, som ikke volder vanskeligheder.

I år finder turen sted i weekenden den 16.-17. juni 2018 på samme sted som for fire år siden. Forrige år var vandstanden på Lessen for høj, men det forhindrede ikke at vi havde en oplevelsesrig weekend, hvor vi i stedet kørte i draisiner på skinner.

Kajakturen finder sted lørdag den 16. juni, hvor vi tager bussen fra Anseremme til Gendron og derefter sejler i cirka 2,5 time med kajak fra Gendron og tilbage til Anseremme. Frokost skal I selv sørge for og overnatningen finder sted i egne medbragte telte på den sædvanlige campingplads i nærheden. Om aften er der bestilt fælles spisning. Til jer som helst ikke vil gå glip af VM fodbold landskampen (DK-Peru), som netop spilles den lørdag aften, arbejder vi på at der skal være mulighed for at se kampen. Arrangementet slutter efter fælles morgenmad og oprydning søndag formiddag.

Spejderlederne booker kanoer/kajakker, campingplads og bestiller mad til lørdag aften og søndag morgen. I skal selv medbringe telt og andet campingudstyr (f.eks. stole og campingbord). I kan læse mere om kajakturen på hjemmesiden: http://www.dinant-evasion.be/ (f.eks. aldersgrænse for mindre børn) og om campingpladsen på hjemmesiden: http://www.villatoile.be/en/camping/.

For at kunne sikre booking af kajakker/kanoer, togbillet, plads på campingpladsen, fællesspisning lørdag aften og indkøb til søndag morgen, skal vi gerne have et nøjagtig antal deltagere. Vi er derfor nødt til at have jeres tilmeldninger inden den 28. maj på følgende Doodle link: https://doodle.com/poll/h3k7mvxk7h5xnx9m

DET ER VIGTIGT, AT I TILMELDER JER INDEN DEN 28. MAJ!

Der udkommer en meddelelse om tider og priser senere.

Vi vil gøre opmærksom på at de deltagende spejderledere vil ikke have mulighed for at overvåge alle spejderbørn under sejladsen. Derfor er vi nødt til at kræve at forældrene eller en anden voksen, som forældrene har overdraget ansvaret til, tager ansvar for deres barn/børn. Hvis der tilmeldes et barn uden medfølgende ansvarlige voksen, skal en af de nedenstående spejderleder kontaktes.

Vi glæder os at se jer til en hyggelig weekend.
Hilsen
Marie-Louise (Maloni1901@hotmail.com)
Serge (serge.cordon@ing.be)
Thomas (thomashaahr@hotmail.com)
Iver (imh@mathisen-hansen.dk)