Sommerlejr 2018

Kære spejdere og spejder forældre,


Som nogle af jer allerede har set på vores facebook side, finder vores Sommerlejr 2018 for klan, trop, junior og 3. års minispejdere sted. Vi er i stand til at gennemføre lejren i år takket være Lone, Mogens og Lars, som har indvilget i at deltage som "tanter".

Vi har forberedt en brochure med vigtige informationer. Linket til den blev delt på facebook i fredags og kommer her igen: https://drive.google.com/open?id=1nQYgzzqjo66da1RnRc4P26LbJKWlv3sK

Der er tre ting, som vi gerne vil have jer til at kigge på allerede nu.


  1. Betaling! Prisen for sommerlejren er 300€ som alle skal være overført til konto BE92 3631 4493 5723, BIC BBRUBE BB, inden den 15. juni.

  2. Opdatering af doodlen: vi skal bruge fødselsdato og højde på alle deltagerne, da vi planlægger at leje cykler. Vi vil helst have dem i den rigtige størrelse. De skal bestilles på forhånd, så det er vigtigt, at vi ved, hvad vi har brug for så hurtigt som muligt. Det er denne doodle, der skal bruges: https://doodle.com/poll/97guw8nrpf5iv39e

  3. Vaccination: Vi anbefaler vaccine mod tægeoverførte sygdomme. Vær opmærksom på, at vaccinen gives i to omgange, med 2-3 uger imellem. Begge portioner skal være givet, for at den virker. Det er også godt at have stivkrampevaccinationen i orden. Vi anbefaler, at i snakker med jeres egen læge om detaljerne.


Slutendeligt har vi opdaget, at vores brochure ikke angiver den helt rigtige adresse på den danske kirke her i Bruxelles, som jo er vores mødested ved afgang og hjemkomst: Kirken ligger på Rue Washington 27-29.


Tjikkerlikker,


Spejderlederne Anne Marie, Christian, Marie, Mette, Serge, Trine