Familieweekend i kano 16.-17. juni 2018

Kære Spejdere og spejderfamilier,

Her er detaljerne vedrørende kajakturen den kommende weekend (16. - 17. juni 2018).

Vi mødes i Anseremme på parkeringspladsen lige ved siden af Place Baudouin 1er n°2, 5500 Dinant kl. 10:30 og rejser derfra med toget og ikke bus, som tidligere informeret. Togbilletterne deles ud på perronen af en af spejderlederne og toget forlader perronen i Anseremme kl.11:19. Husk, at i skal selv sørge for frokost, lidt eftermiddags snacks og drikkevarer. Vi stiger af toget i Gendron og går ned til floden for at spise og derefter stige på kajakene og kanoerne. Sejlturen varer cirka 2,5 timer tilbage til Anseremme. Jer, som har skrevet jer på til spisning lørdag aften og evt. overnatning, kører eller går de cirka 2 km til campingpladsen. Adressen på campingpladsen er Pont-à-Lesse 31, 5500 Dinant. Spisning lørdag aften kl.19:30 er stegt pattegris. Husk, i skal selv medbringe tallerkner, bestik, krus og drikkevarer. Til jer, som vil se VM fodbold, er der allokeret et rum og lejet storskærm til det. Søndag morgen er der morgenmad til jer som overnatter. Vi skal have forladt campingpladsen inden kl.12:00 søndag middag.

Pris
Kajak/Kano tur inklusiv togbillet: 25,- Euro pr. person eller hund
Spisning lørdag aften: 15,- Euro pr. person
Overnatning på campingplads og morgenmad søndag morgen: 10,-Euro pr. person

En normal weekendtur med spejderne koster 45,- Euro, men da kajak/kano aktiviteten er relativt dyrt er vi nødt til at opkræve 50,- Euro for denne weekend.
Betaling for turen (hvad i har tilmeldt på forhånd) bedes indbetales på følgende konto BE17 3631 3430 4321 så hurtigt som muligt og med tydelig angivelse af navn/navne.

Vi glæder os at se jer til en hyggelig weekend.
Hilsen
Marie-Louise (Maloni1901@hotmail.com)
Serge (serge.cordon@ing.be)
Thomas (thomashaahr@hotmail.com)
Iver (imh@mathisen-hansen.dk)