Sommerlejren 6.-14. juli 2018 i Bodensee, Tyskland - Vi har brug for flere forældre og ledere!

Sommerlejren 6.-14. juli 2018 i Bodensee, Tyskland

Vi har brug for flere forældre og ledere!

 

Kære Forældre til 3. års minispejdere, juniorspejdere, tropsspejdere, seniorspejdere

Vi har 46 tilmeldte til årets bedste spejdersommerlejr, teltlejren ved Bodensee i Tyskland. Men der er ikke nok voksne. Fra tidligere lejre ved vi, at det er mest forsvarligt og sjovest for alle – både spejdere og voksne – hvis der er mindst 10 voksne med. Så er der hænder nok til at gennemføre et godt program og samtidig være til stede med en hjælpende hånd, hvor der er brug for det. Vi er pt. 7-8, så vi har brug for mindst et par stykker mere. Hvis vi ikke vi finder jer, bliver vi nødt til at aflyse, hvilket vi meget nødigt vil.

 

Sommerlejren er årets kerneaktivitet, hvor vi får brugt alle de færdigheder, som vi har øvet igennem året. Sommerlejren er også ugen, hvor alle kommer hinanden ved, og hvor store og små hygger sig sammen. Vi kan derfor varmt anbefale sådan en dejlig oplevelse. Er det ryggen, det er galt med? Så husk, at mht. det praktiske, gælder der særlige regler for spejderledere og forældre. Man må f.eks. gerne tage feltseng med, og det er ikke en betingelse, at man har været spejder selv.

 

Vi skal beslutte senest midt i maj om sommerlejren bliver gennemført. Hvis du har lyst, så meld dig derfor enten på doodlen nedenfor, eller kontakt en af lederne. Det koster intet at deltage som voksen. 

Bodensee ligger på grænsen mellem Tyskland, Østrig og Schweiz, og er i realiteten to søer, den største del, kaldet Obersee og den mindre del mod sydvest, kaldet Untersee. Området ligger i forlandet til Alperne, er fantastisk smukt med masser af naturparker. Vores lejr ligger nær Konstanz, på halvøen der vender ud i Obersee. Adresse: Schloßstrasse 12, 78531 Bodman am Bodensee. 

 

Vi forventer at køre fra Bruxelles fredag den 6. juli kl. 22:00 med ankomst til Bodense tidligt lørdag morgen. Her venter nogle af lederne med morgenmad til alle, inden vi begynder at bygge lejren. Vi pakker ned lørdag den 14. juli og bliver hentet af bussen kl. 14:00, hvorefter vi regner med at være tilbage i Bruxelles inden midnat lørdag aften.

 

Som voksen, skal du tilmelde dig senest 13. maj på dette link: https://doodle.com/poll/97guw8nrpf5iv39e


Med spejderhilsen


Spejderlederne Trine, Serge, Christian, Anne Marie og Mette