spejderopstart soendag 9. september og jubilaeumslejr 6. og 7. oktober

Kære spejdere og spejderforældre,

De danske spejdere i Bruxelles er tilbage efter sommeren og starter op for minispejdere, juniorer, trops- og klanspejdere på søndag den 9. september ved den skandinaviske skole i Waterloo (Scandinavian School of Brussels, Square d'Argenteuil 5, 1410 Waterloo).  Vi håber at se nye og gense kendte spejdere og spejderledere til mødet, der starter kl 10 og slutter kl 14.

Vi beder om tilmelding til opstartsmødet på denne doodle: https://doodle.com/poll/frzacnvz5vb29pbv helst inden torsdag den 6. september.

Alle spejdere skal møde op i uniform og tørklæde, og huske at have en god madpakke med og en fyldt drikkedunk og selvfølgelig sangbog, knobsreb, lille notesbog, blyant, dolk, og gerne kompas. For nye spejdere har vi sammensat en opstartspakke som kan købes på søndag for 25€.

Vores program vil starte med fælles velkomst kl 10. Der vil blive optagelse af de nye og oprykning af "gamle" spejdere til den passende gruppe (mini: 1.-3. primærklasse på Europaskolen; junior: 4. primær – 1. sekundær; trop: 2. – 4. sekundær; klan: 5. – 7. sekundær).  Derefter vil vi lave forskellige spejderaktiviteter i grupperne. Vi afslutter med fællessang, så alle kan blive hentet kl 14.

Spørgsmål om opstarten kan stilles til spejderlederne Thomas, Anne Marie, Trine og Mette.

Og nu til noget helt andet:

Vi vil gerne allerede nu gøre alle opmærksom på vores store jubilæumslejr, som finder sted i den første weekend i oktober. Vi vil gerne fejre, at de danske spejdere i Bruxelles blev grundlagt 25 år tidligere og har derfor planlagt en stor lejr med mange aktiviteter. Alle er velkomne, både nye og gamle spejdere og spejderforældre og spejdersøskende. Mere information kan findes på den specielle jubilæumsblog https://25th-ddsib.blogspot.com/

Tilmelding til jubilæumslejren skal gøres på denne doodle: https://doodle.com/poll/ez8r4kgawb4nchzh

Spørgsmål om jubilæumslejren kan stilles til Kim, Flemming og Claus.

Tjikkerlilkker,

Spejderlederne