JUBILÆUMSSPEJDERLEJR WEEKENDEN 6/10 kl 12 - 7/10 kl 12

Kære spejdere og spejderforældre,

Sæsonens første lejr finder sted i weekenden lørdag 6/10 til søndag 7/10. Vi starter og slutter kl 12. Vi skal være på Roosendael, 5 Rozendaal, 2860 Sint-Katelijne-Waver.

Som vi har skrevet til jer vil vi gerne fejre, at de danske spejdere i Bruxelles blev grundlagt 25 år tidligere, og vi har derfor planlagt en stor lejr med mange aktiviteter. Alle er velkomne, både nye og gamle spejdere og spejderforældre og spejdersøskende.

Tilmelding til jubilæumslejren skal gøres på denne doodle: https://doodle.com/poll/ez8r4kgawb4nchzh

Vi beder om tilmelding til lejren inden fredag den 28. september, da vi skal bestille mad nok til alle senest den dag. Eventuelle allergier skal noteres i kommentarfeltet på doodlen. 

Det koster 45€ for Spejdere (og deres søskende under 18 år) og 60€ for alle os andre. Da vi allerede nu har udgifter til lejren, bedes i overføre penge for deltagelsen til jubilæumskontoen BE04 3630 9133 4331 i denne uge. 

Alle spejdere skal møde op i uniform og tørklæde, og selvfølgelig have sangbog, knobsreb, lille notesbog, blyant, og dolk med.  For nye spejdere har vi sammensat en opstartspakke med tørklæde, sangbog og mærker som kan købes lørdag hos Mette for 25€, skulle i ikke have nået det allerede. 

Trop og klan skal sove i telt, så de skal huske liggeunderlag, varm sovepose, hovedpude, varmt tøj, tandbørste og et lille håndklæde. Juniorspejderne som vil sove i telt skal så have det samme med. Alle andre sover indendørs og skal have en mindre varm sovepose med, og lagen, hovedpudebetræk, varmt tøj, tandbørste og lille håndklæde. 

Vores program vil starte med fælles velkomst og telt- og værelsesfordeling kl 12. Derefter er der frokost i spisesalen. Vi har en stor jubilæumsceremoni kl 14 efterfulgt af spejderaktiviteter for alle. 

Festmiddagen med helstegt gris og lam over bål, salater og brød starter kl 18. Aftenens program efter middagen starter med lejrbål (udendørs). Derefter er der livekoncert med CROSSTOWN i pejsesalen efterfulgt af en dj. 

Søndag spiser vi morgenmad ved 8-tiden og rydder værelserne, inden vi sender spejderne på udendørsaktiviteter. Vi afholder den stiftende generalforsamling for Sankt Georgsgilderne i Belgien søndag formiddag. 

Vi afslutter med fællessang, så alle kan tage hjem kl 12. 

Mere information kan findes på den specielle jubilæumsblog https://25th-ddsib.blogspot.com/

Spørgsmål om jubilæumslejren kan stilles til Kim, Flemming, Claus, Mette, Christian, Serge, Iver, og Trine. 

Tjikkerlilkker,

Spejderlederne