Spejdermoede SOENDAG 23/9 kl 10-14

Kære spejdere og spejderforældre,

Efter en fin opstart vil De danske spejdere i Bruxelles mødes igen på søndag den 23. september på parkeringspladsen ved Hippodrome, Dreve du Compte i Uccle; gps koordinaterne er 50.794071, 4.401061. Mødet starter kl 10 og slutter kl 14.

Vi beder om tilmelding til opstartsmødet på denne doodle: https://doodle.com/poll/ndsimde3xaiq4t43 helst inden fredag den 21. september.

Alle spejdere skal møde op i uniform og tørklæde, og huske at have en god madpakke med og en fyldt drikkedunk og selvfølgelig sangbog, knobsreb, lille notesbog, blyant, dolk, og kompas. For nye spejdere har vi sammensat en opstartspakke med tørklæde, sangbog og mærker som kan købes på søndag for 25€, skulle i ikke have nået det allerede.

Vores program vil starte med fælles velkomst kl 10. Derefter er der individuelt program i grupperne. Minierne skal udforske skoven og se om de nye minier kan gå fem kilometer, hvilket vil give dem det første mærke til uniformen. Desuden skal der snittes med kniv efter de nye minier er blevet introduceret til hvordan man håndterer en kniv og hvad der skal til for at få knivmærket. Juniorerne skal færdiggøre knivmærke for dem som stadig mangler. Alle bedes medbringe dolk. Derudover begynder vi at forberede spejderne på orienteringsmærke, så vi skal øve kortlæsning. Alle bedes medbring papir, blyant, og hvis muligt også kompas. Troppen skal øve videre på de mest brugte knob, og på orienteringsløb i skoven. Derudover skal troppen planlægge aktiviteter til den store Jubilæumslejr som bliver næste spejderaktivitet. Gode og kreative ideer er meget velkomne. Klanen skal lave sin egen frokost og forberede jubilæumsarrangementet i oktober, samt genopfriske gode spejderfærdigheder omkring signalering og morse. Så husk kompasset, papir og blyant.

Vi afslutter med fællessang, så alle kan blive hentet kl 14.

Spørgsmål om opstarten kan stilles til spejderlederne Antonio, Anne Marie, Flemming og Mette.

Og nu til noget helt andet:

Vi vil gerne allerede nu gøre alle opmærksom på vores store jubilæumslejr, som finder sted i den første weekend i oktober. Vi vil gerne fejre, at de danske spejdere i Bruxelles blev grundlagt 25 år tidligere og har derfor planlagt en stor lejr med mange aktiviteter. Alle er velkomne, både nye og gamle spejdere og spejderforældre og spejdersøskende. Mere information kan findes på den specielle jubilæumsblog https://25th-ddsib.blogspot.com/

Tilmelding til jubilæumslejren skal gøres på denne doodle: https://doodle.com/poll/ez8r4kgawb4nchzh

Spørgsmål om jubilæumslejren kan stilles til Kim, Flemming og Claus.

Tjikkerlilkker,

Spejderlederne