Endelig tilmelding til Spejdernes Lejr 2022

 

Kære spejdere, ledere og forældre

Så er tiden kommet for endelig tilmelding til dette års sommerlejr: Spejdernes Lejr 2022 i Danmark fra 23. til 31. juli. Efter lang tid i pandemiens skygge glæder vi os meget til at komme ud og være sammen om denne store oplevelse!

Genlæs vores information om Spejdernes Lejr 2022

Endelig tilmelding

Endelig tilmelding foregår ved at skrive fulde navn på alle deltagere i denne PollUnit (svarende til doodle): Spejdernes Lejr 2022 – endelig tilmelding (også selvom man havde skrevet sig på forhåndstilmeldingen!) samt indbetale €400 til Konto: Danish Scouts in Brussels, IBAN : BE36 3635 6057 6881 og BIC/SWIFT code: BBRUBEBB senest tirsdag den 26. april 2022. (Se evt. guiden til PollUnit nedenfor). Tilmeldingen er bindende, da vi hæfter for antal tilmeldte til Spejdernes Lejr.

Oplysninger til os

Brug gerne kommentarfeltet i PollUnit’en eller skriv direkte til rikke@lovgren.dk, hvis der er særlige forhold, vi skal være opmærksomme på, eksempelvis brug af medicin, eller hvis en deltager er vegetar eller allergisk. Dette skal vi oplyse på forhånd til Spejdernes Lejr, så det er vigtigt for os at få besked samtidig med din tilmelding. Skriv også gerne, hvis I har brug for/kan tilbyde samkørsel til lejren, for eksempel fra Roskilde eller København.

Deltagerpris

Prisen per spejder er €400 og inkluderer deltagelse på hele lejren, aktiviteter, forplejning, lejrarmbånd, lejrmærke, pladsleje, brænde, mindst to store lejrbål, infrastruktur (toiletfaciliteter, vand, el, lejrhospital m.v.) samt transport af vores grej og spejderledernes deltagelse.

Som vanligt er tredjeårs-minier velkommen på vores sommerlejr (dvs. dem, der går i P3 og rykker op til juniorerne efter sommerferien 2022). Vi har også brug for nogle tanter/onkler til at hjælpe med maden og andet – med gratis deltagelse. Hvis der er flere, der ønsker at deltage som tanter/onkler end der er brug for, vil der skulle betales for omkostninger. Vær opmærksom på, at alle deltagende voksne på forhånd skal have en børneattest. Det hjælper vi med.

Når lejren nærmer sig, vil der komme mere detaljeret information om programmet samt praktiske forhold som transport, pakkeliste osv.

Vi glæder os til en fantastisk sommerlejr med jer! J

Tjikkerlikker fra SL-udvalget,
Mette, Lars og Rikke

Guide til tilmelding via PollUnit:

1. Følg linket til PollUnit som angivet i invitationen.
2. Tryk på knappen: Enter now.
3. Skriv deltagerens navn.
4. Tryk på knappen: Proceed as guest.
5. Sæt flueben ud for deltagerens navn og den relevante kategori (Mini, Junior osv.)
(Fortryd et flueben ved at klikke på skraldespanden ud for navnet).
6. (Skal du tilmelde flere, trykker du på New participant og følger guiden igen).