Sommerlejr 2021

Sommerlejr 2021


Kære 3. års minispejdere, juniorspejdere, tropsspejdere, klanspejdere, tidligere spejdere og spejderledere,


Destinationen for dette års sommerlejr er Kandersteg i Schweiz og vi håber, at det bliver muligt at komme af sted. Spejderlederne er i fuld gang med forberedelserne for at være klar, når aktiviteterne skal reserveres til en spændende uge med masser af frisk luft, internationalt samvær og fremfor alt masser af spejderaktiviteter.


Kandersteg International Scout Centre er hele verdens centrum for spejderbevægelsen. Kandersteg tilbyder et enormt udbud af forskellige aktiviteter i alle sværhedsgrader og for alle aldre. I kan læse mere om Kandersteg International Scout Centre her: www.kisc.ch


Sommerlejren afholdes i ugen fra den 3. – 10. juli (med afgang fredag den 2. om aftenen).


Turen vil koste ca. € 400 som omfatter alle aktiviteter samt overnatning og forplejning på stedet og transport i bus mellem Bruxelles og Kandersteg.

Det er vigtigt at tilmelde sig tidligt, så vi er sikre på at få reserveret til hele gruppen


Du skal derfor tilmelde dig senest 1. februar på vores doodle https://doodle.com/poll/mrrryd2wtgntfiuq?utm_source=poll&utm_medium=link


Du skal også betale et depositum på € 100 per barn til konto: BE04 3630 9133 4331 senest den 16. februar med indikation af barnets navn. Den resterende betaling vil blive indkrævet senere.

Vi skal kende spejdernes fødselsdato: Skriv det ind i kommentarfeltet.


Hvis der er forældre, der er interesseret i at deltage som tante, bedes I gøre opmærksom herpå i doodlen. En delvis selvfinansiering kan blive nødvendig. Vi vender tilbage, når det er afklaret hvor mange spejderledere, der deltager og hvor mange tanter, der er brug for.

 

Flere informationer kan fås fra sommerlejrgruppen, som består af Pernille og Lars for minierne, Jesper F og Rikke for juniorerne, Leif og Trine for trop og klan.

 

Tjikkerlikker,

Spejderlederne