Sommerlejr 2020

Kære 3. års minispejdere, juniorspejdere, tropsspejdere, klanspejdere, tidligere spejdere og spejderledere

Nu er tiden igen kommet til at tilmelde sig årets bedste spejdersommerlejr, som i 2020 finder sted i uge 28, dvs. fra 3. til 11. juli. I år tager vi til Kandersteg i Schweiz.

Kandersteg International Scout Centre er verdens centrum for spejderbevægelsen. Kandersteg tilbyder et enormt udbud af forskellige aktiviteter i alle sværhedsgrader og for alle aldre. I kan læse mere om Kandersteg International Scout Centre her: www.kisc.ch

Turen vil koste ca. €400 som omfatter alle aktiviteter samt overnatning og forplejning på stedet og transport mellem Bruxelles og Kandersteg.

Det er vigtigt at tilmelde sig tidligt, så vi er sikre på at få vores reservation. Du skal derfor tilmelde dig senest 18. februar på vores doodle:  https://doodle.com/poll/36c3eb63zxsy69mk 

Du skal også betale et depositum på € 100 per barn til konto: BE04 3630 9133 4331 senest den 18. februar med indikation af barnets navn. Den resterende betaling vil blive indkrævet senere i 2020, men inden sommerlejren.

Vi skal kende spejdernes fødselsdato: Skriv det ind i kommentar feltet.

Vi får helt sikkert også brug for nogle"tanter", som vil med på lejren. En (delvis) selvfinansiering kan blive nødvendig, hvis der er mange tanter. Vi vender tilbage til de interesserede, når vi ved mere.

Flere informationer kan fås hos sommerlejrgruppen: Mette, Christian, Torben, Anne Marie og Iver.

 

Tjikkerlikker,

Spejderlederne