VinterBIVY 15.-16. Februar

Kære spejdere og spejderforældre 

Vi gentager successen fra sidste år; spejderweekenden den 15.-16. februar skal spejderne igen sove udenfor om vinteren. Alle spejdere skal sove udendørs i bivuak. Gennemførelse vil udløse mærket VINTERBIVY! 

Det er derfor vigtigt, at der til denne tur medbringes en varm sovepose og helst et tykt selvoppusteligt liggeunderlag. Vi kan i øvrigt anbefale alle at læse gode råd om at sove ude her. Hvis I har et selvoppusteligt liggeunderlag, så husk at lade det ligge oppustet hjemme i mindst en uge op til turen, og først pakke det sammen, som noget af det sidste inden afgang til spejderturen, da det forøger isoleringsevnen, når liggeunderlaget skal bruges.

Vi skal være ude hele tiden uanset vejret, så det er derudover vigtigt, at spejderne medbringer varm påklædning og varmt fodtøj og evt. regntøj, hvis vejrudsigten giver anledning til det. 

Pak helst tingene i en rygsæk eller i en blød taske.

Turen går til De Brink, Bosbergen 1, 2200 Herenstals. I kan læse mere her. Som altid starter weekendturen kl. 12.00 om lørdagen og slutter igen kl. 12.00 om søndagen. 

Prisen er EUR 30, og er inklusiv aftensmad lørdag og morgenmad søndag. Spejderne bedes medbringe en madpakke til frokosten lørdag. Ved ankomst til lejren skal pengene gives til en spejderleder i lige penge, gerne i en kuvert med spejderens navn og beløb skrevet på.

Da spejdercentret har brug for at kende det endelige deltagerantal, er der tilmeldingsfrist 6. februar 2020 kl. 20.00. Tilmelding er bindende, da vi skal betale for det antal vi angiver! Tilmelding sker via Doodlen: https://doodle.com/poll/epseftzpxybgxfy8

Vi opfordrer forældrene til at medbringe frugter eller kage til spejderne. Vi deler blandt alle. Skriv gerne en kommentar i Doodlen.

Pakkeliste:
Varm sovepose
Liggeunderlag - gerne selvoppusteligt
Skiftetøj
Varmt undertøj
Evt. regntøj
Varmt overtøj
Gode støvler
Uniform
Tørklæde
Sangbog
Dolk
Tandbørste
Tandpasta
Håndklæde
Tallerken
Bestik
Krus
Viskestykke
Madpakke til frokosten lørdag
Drikkedunk
Evt. chaufferettes (kan fås i Decathlon se link)

Skulle der være en spejder, som ikke har en tilstrækkelig varm sovepose til rådighed, så giv gerne en spejderleder besked, da vi muligvis kan være behjælpelig med at udlåne en vintersovepose.

Med venlig hilsen,

Spejderlederne (Ole, Christian, Trine og Mette)