Weekendtur for mini og junior 26.-27. september 2020

Kære spejdere og spejderforældre

 

Vi skal på sæsonens første weekendtur den 26.-27. september på Roosendael, fra lørdag kl. 12.00 til søndag kl. 12.00 som sædvanlig


Alle bedes medbringe en madpakke Og en drikkedunk med vand til lørdag. Der vil blive serveret eftermiddagssnack og aftensmad lørdag og morgenmad søndag.


Da spejdercentret har brug for at kende det endelige deltagerantal, er der tilmeldingsfrist mandag den 21. september. Tilmelding er bindende, da vi skal betale for det antal, som vi angiver. 


Tilmelding sker via Doodlenhttps://doodle.com/poll/uswy8hmymxvg89r7ndipp8bi/private?utm_campaign=poll_invitecontact_participant_invitation&utm_medium=email&utm_source=poll_transactional

Angiv venligst det fulde navn og kun et navn pr. linje. Man tilføjer en ekstra linje ved at trykke på plus.


Adressen er: Domein RoosendaelRozendaal, 2860 Sint-Katelijne-Waver. Se mere om stedet her: http://www.roosendael.be.


Vi har valgt at sove indenfor denne gang, men weekenden kommer til at byde på masser af udendørs spejderaktiviteter (i al slags vejr).


Minierne skal lave aktiviteter indenfor temaerne, som vi allerede startede i søndags; 

- Hvad er en god spejder, 

- Mere teori og øvelse til knivmærket, 

- Lær hinanden bedre at kende lege.

Derudover vil vi starte forberedelsen af cirkusmærket, som passer godt til den aldersgruppe.


Juniorerne fortsætter også med deres aktiviteter fra første møde.


Alle bedes medbringe en alderssvarende dolk med navn på, men dem som ikke har knivmærket endnu, bruger den selvfølgelig kun under en spejderleders opsyn.


Har en spejder specielle behov, for eksempel medicin, vegetar, allergier eller spiser ikke svinekød, kan I skrive til saraskaerlund@hotmail.com og oplyse om dette. Husk også at melde afbud, hvis spejderen bliver syg eller kommer i karantæne.


Prisen er 45 euro. Ved ankomst til lejren skal pengene gives til en spejderleder i lige penge, gerne i en kuvert med spejderens navn og beløb skrevet på.

 

Der bliver mulighed for at købe en startpakke og tørklæde.

 

Pakkeliste:

Sovepose, pudebetræk samt lagen og nattøj

Indendørssko, sutsko eller lign. som er nemme at komme i og ud af

Tandbørste og -pasta, sæbe, kam/børste og håndklæde

Spejderuniform og tørklæde, dolk og sangbog

En lommelygte

Påklædning efter vejret, støvler, en varm trøje, jakke, eventuelt regntøj; vi skal være udenfor hele dagen og en del om aftenen.

Vi opfordrer forældrene til at medbringe frugter eller kage til spejderne. Vi deler blandt alle. Skriv gerne en kommentar i Doodlen.

 

Med venlig hilsen,

Spejderlederne 

Torben og Sara