Indkaldelse for troppen og klanen til spejderlejr i De Kluis den 26.-27. september

 Kære tropsspejdere, klanspejdere og spejderforældre,

Denne besked er til troppen og klanen. Vi har planlagt en lejr for de store spejdere d. 26. og 27. September. Det er en lejr, hvor spejderne hovedsaglig skal klare sig selv, og hvor de ledere, der kommer med, holder sig i baggrunden.

Lejren vil finde sted på De Kluis ved Sint-Joris-Weert, Oud-Heverlee. Spejderne tager toget eller cykler. De sover i medbragte telte og hængekøjer, laver mad på trangia og hygger sig på bedste spejdermaner. Det betyder: ingen tolerance af rusmidler. To spejderledere vil være med på sidelinien, men planlægningen, organisationen, og gennemførelsen står spejderne selv for. Det koster 20€ at deltage, til dækning af mad og leje af lejrpladsen.

TOG GRUPPEN

Vi tager toget (IC1510) på lørdag fra Gare du Midi, hvor vi mødes kl 12:00 (toget kører fra platform 12 kl 12:12). Lederne køberne togbilletterne (retur) i forvejen så tilmeldingen er bindende. Tog turen går over Louvain (ankomst kl 12:41) hvor vi skifter til S20 som afgår kl 12:56 (platform D).

Søndag tager vi toget tilbage samme vej kl 10:49 fra Sint-Joris-Weert og ankommer på Gare du Midi kl 11:49.

Vi går fra stationen i Sint-Joris-Weert til lejrpladsen (1,5 km).

CYKEL GRUPPEN (Bemærk tidspunktet er ændret til kl. 11.00!)

Der er også en gruppe som cykler derud. De mødes foran Ecole Europeen (Waterloo gaten) kl 11:00. Der vil være en bil som samler deres bagage op. De cykler hjem igen kl 10:30 om Søndagen. Der er cirka 30 km derud.

I De Kluis vil spejderne slå lejr, dvs. sætte hængekøjer og telte op og starte et lejrbål. Der er en gruppe, som har arrangeret aktiviteter og en anden gruppe, der har arrangeret mad. Indkøb til maden vil spejderne foretage i Sint-Joris-Weert. 

Spejderne skal medbringe madpakke til Lørdag frokost, fuld uniform (incl tørklæde, kniv, kompas etc), sovepose og underlag, gerne hovedpude, tøj til vejret, tandbørste, sæbe, etc, tallerken, kop, bestik, viskestykke og drikkedunk. Spejdere, som har en hængekøje, bedes medbringe den. Det hele skal være i en rygsæk, som hver spejder selv kan bære fra stationen til lejrpladsen og tilbage. 

Der er tilmelding senest Tirsdag den 22/09 på denne doodle:

https://doodle.com/poll/d99fn75ximbyzy3h

I bedes angive hvilken transport form I agter at bruge (cykel eller tog). Skal du cykle, skal cyklen være i orden og passe til dig og turen, og du skal være en almindelig god cyklist.

Spørgsmål kan stilles til spejderlederne Jesper P, Leif, Thorsten, Thomas eller Flemming