cykelweekend - tilmelding NU & SENEST 7. MARTS

Cykelweekend den 21. -22. marts for juniorer, trop og klanspejdere

 

Kære juniorer, trop- og klanspejdere,

 

(Mini'erne får separat indkaldelse til møde i marts)

Årets cykelweekendtur går til det let kuperede terræn omkring Geraadsbergen, hvor vi overnatter på vandrehjemmet 't Schipken, der er indrettet i en gård fra 1700-tallet, med gode faciliteter omkring.

Vi mødes lørdag den 21. marts kl. 12.00 på stationen ved Ninove (Google map: 50.839463,4.026182). Du skal hentes det samme sted om søndagen kl. 12.00. Der er (begrænset) mulighed for at tage toget fra Bryssel til Ninove.

Vandrehjemmet har sengetøj, og søger for forplejning,
så du skal ikke medbringe sovepose. Husk toiletsager og et håndklæde. Baggagen bliver transporteret i bil fra mødested til vandrehjem (og tilbage igen).

 

Din cykel

Inden turen skal du huske at få din cykel efterset, så den er klar til weekenden. Da du er i voksealderen, skal sædet og styret måske justeres, så du ikke får ondt i ryggen. Der skal også være tilstrækkelig luft i hjulene, og måske skal kæden have lidt olie. Lys er ikke nødvendigt. Til gengæld er det obligatorisk med en cykelhjelm, og det er godt med en cykellås.

 

Madpakke og tur-rygsæk      

Vi spiser frokost efter de første 10 km om lørdagen, så du skal huske en god stor madpakke og drikke. Den skal du pakke i en lille tur-rygsæk. Det er også godt med lidt sødt til turen, hvis du løber tør for energi. Tag gerne maksimalt 5 euro med i lommepenge, så du kan købe en sodavand eller is undervejs.

 

Påklædning

Du skal være klædt på til vejret, så check vejrudsigten fredag inden vi tager afsted. Bliver der regn, så husk regntøj i turrygsækken, en ekstra trøje, strømper og et par ekstra bukser i baggagen til vandrehjemmet.

 

Turen er ca. 30 km første dag, noget kortere anden dag, og foregår i et tempo
alle kan være med. For de spejdere, der har megen energi, laver vi en turbo-tur.

Familier og pårørende er meget velkomne til at tage med. Turen koster 40 €.

Tilmelding på doodlen hurtigst muligt og senest på lørdag den 7. marts, så vi kan bestille overnatning og forplejning: https://doodle.com/poll/cwfzda6svxwhtnab

Tjikker-likker tjikker-likker,

Spejderlederne