tid til spejder igen

Kære spejdere og spejderforældre,

 

De danske spejdere i Bruxelles er tilbage efter sommeren og starter op for minispejdere, juniorer, trops- og klanspejdere på søndag den 8. september på parkeringspladsen bagved Hippodromen i foret de Soignes. Adressen er Drève du Caporal, 1180 Bruxelles (50°47'38.6"N 4°24'03.7"E)

 

Vi håber at se nye og gense kendte spejdere og spejderledere til mødet, der starter kl 10 og slutter kl 14. Vi beder om tilmelding til opstartsmødet helst inden torsdag den 5. september på denne doodle: https://doodle.com/poll/98e5nxtp3d8b8a5f.

 

Alle spejdere skal møde op i uniform og tørklæde, og huske at have en god madpakke med og en fyldt drikkedunk og selvfølgelig sangbog, knobsreb, lille notesbog, blyant, dolk, og gerne kompas. For nye spejdere har vi sammensat en opstartspakke som kan købes på søndag for 25€.

 

Vores program vil starte med fælles velkomst kl 10. Der vil blive optagelse af de nye og oprykning af "gamle" spejdere til den passende gruppe. Derefter vil vi lave forskellige spejderaktiviteter i grupperne. Vi afslutter med fællessang, så alle kan blive hentet kl 14.

 

Vi har fire grupper, som hver især dækker tre skoleår med udgangspunkt i Europaskolernes system med 1.-5. primær efterfulgt af 1.-7. sekundær. For spejdere, der er fyldt 6 år og som ikke går på Europaskolen, finder lederne den rigtige placering.

·         mini: 1.  3. primær;

·         junior: 4. primær – 1. sekundær;

·         trop: 2. – 4. sekundær;

·         klan: 5. – 7. sekundær.

 

Spørgsmål om opstarten kan stilles til spejderlederne Jesper F, Rikke, Trine, Mette, Christian og Flemming.

 

Tjikkerlikker,

Spejderlederne