Spejderlejr for trop og klan

Kære spejdere og spejderforældre,

Denne besked er til troppen og klanen. Vi har nemlig planlagt en lejr for og frem for alt med dem i kommende weekend. Det er en lejr, hvor spejderne hovedsaglig skal klare sig selv og hvor de ledere, der kommer med, holder sig i baggrunden.

Lejren vil finde sted på De Kluis ved Sint-Joris-Weert, Oud-Heverlee. Spejderne tager toget, sover i medbragte telte og hængekøjer, laver mad på trangia og hygger sig på bedste spejdermaner. Det betyder: ingen tolerance af rusmidler. To spejderledere vil være med på sidelinien, men planlægningen, organisationen, og gennemførelsen står spejderne selv for. Det koster 20€ at deltage, til dækning af mad og leje af lejrpladsen.

Vi tager toget på lørdag fra stationen Vivier d'Oie kl 12:25 til place Luxembourg, hvor vi skifter til toget til Ottignies med afgang kl 12:56. I Ottignies skifter vi til toget til Sint-Joris-Weert med afgang kl 13:22 og ankomst kl 13:47. Der er altså tre muligheder for at stå på.  

Spejderne skal sørge for at have købt en returbillet til toget, inden de stiger ombord.

Søndag tager vi toget tilbage samme vej kl 11:11 fra Sint-Joris-Weert og ankommer til Ottignies kl 11:38, derfra afgang mod Place Luxembourg kl 11:45 med ankomst kl 12:04 og afgang til Vivier d'Oie kl 12:24 med ankomst kl. 12:36.

Vi går fra stationen i Sint-Joris-Weert til lejrpladsen. Der vil spejderne slå lejr, dvs sætte hængekøjer og telte op og starte et lejrbål. Der er en gruppe, der har arrangeret aktiviteter og en anden gruppe, der har arrangeret mad. Indkøb til maden vil spejderne foretage i Sint-Joris-Weert.

Spejderne skal medbringe fuld uniform (incl tørklæde, kniv, kompas etc), sovepose og underlag, gerne hovedpude, tøj til vejret, tandbørste, sæbe, etc, tallerken, kop, bestik, viskestykke, drikkedunk og en god madpakke til lørdag. Spejdere, som har en trangia, en hængekøje eller et lille telt bedes medbringe det. Da der ikke er adgang til spejdertelte skal vi have samlet nok teltpladser til dem, der ikke kan sove i hængekøje. Det hele skal være i en rygsæk, som hver spejder selv kan bære fra stationen til lejrpladsen og tilbage. 

Der er tilmelding senest fredag 13/9 på denne doodle: https://doodle.com/poll/2nfd9bv7pxk3vrd2

I bedes angive hvilken togstation i vil bruge til på- og afstigning. Skulle i have eget telt, trangia, hængekøje etc. med, kan i notere det som kommentar til tilmeldingen, og gerne angive antal pladser i teltet.  

Spørgsmål kan stilles til spejderlederne Mette, Jesper P, Leif og Trine eller til formanden Flemming.

Tjikkerlikker,

Spejderlederne