Indkaldelse til weekendlejr og generalforsamling den 24. - 25. februar

Kære spejdere og spejderforældre,

Vi skal på weekendtur den 24. - 25. februar på Roosendael; lørdag kl. 12.00 til søndag kl. 12.00. Der vil blive serveret frokost lørdag ved ankomsten – I skal derfor ikke have madpakker med.

Da spejdercentret har brug for at kende det endelige deltagerantal, er der tilmeldingsfrist mandag den 12. februar kl. 20. Tilmelding er bindende, da vi skal betale for det antal vi angiver! Tilmelding sker via Doodlen: https://doodle.com/poll/c2b8n2v9kb5imge5

Den årlige generalforsamling i DDS-Bruxelles afholdes på Rosendael om søndagen kl 10:30. Vi opfordrer alle forældre til at deltage i en god diskussion om visioner og programmet for resten af året. Kør hjemmefra lidt tidligere, når du alligevel skal hente din spejder! Du finder dagsordenen ved at følge dette link. Forslag til behandling kan sendes til vores formand på denne adresse: kim@vetting.dk

Adressen er: Domein Roosendael, Rozendaal, B-2860 Sint-Katelijne-Waver. Se mere her: http://www.roosendael.be.

Weekenden kommer til at byde på masser af udendørs spejderaktiviteter (i al slags vejr); men vi sover indendørs.

Minierne skal lave aktiviteter indenfor temaerne Klar-dig-selv, Orientering og Natur og friluftsliv. Juniorerne skal være ude i det dejlige område omkring lejren. Der vil komme til at indgå bål, knob, lege og overraskelser. En af opgaverne består i at binde knob. For de af forældrene der har mod på det, foreslår vi at i øver de flg. knob med jeres børn inden turen: Råbåndsknob, Flagknob, Tømmerstik, Dobbelt halvstik, Pælestik, Venskabsknob (tørklædet). Der bliver også natløb – så husk lygter – og tøj til sæsonen. Tropsspejderne skal lære at splejse og lave taklinger på tovværk samt på et natløb. Klanen skal bygge en tovbane samt repetere knob og førstehjælp – samt naturligvis lave natløb.

Har dit barn specielle behov, for eksempel medicin, vegetar, allergier eller spiser ikke svinekød, kan I skrive til iamflemming@gmail.com og oplyse om dette.

Prisen er EUR 35, og er inklusiv frokost og aftensmad lørdag, samt morgenmad søndag. Denne pris dækker ikke helt omkostningerne, men der kommer billigere aktiviteter senere på sæsonen, sådan at det stort set går lige op. Ved ankomst til lejren skal pengene gives til en spejderleder i lige penge, gerne i en kuvert med spejderens navn og beløb skrevet på.

Der bliver mulighed for at købe en startpakke og tørklæde.

Pakkeliste:
  • Sovepose, pudebetræk samt lagen og nattøj
  • Indendørssko, sutsko eller lign. som er nemme at komme i og ud af
  • Tandbørste og -pasta, shampoo, kam/børste og håndklæde
  • Spejderuniform og tørklæde, kniv, knobs-reb og sangbog
  • En god lommelygte
  • Påklædning efter vejret, støvler en varm trøje, jakke, eventuelt regnfrakke; vi skal være udenfor hele dagen og en del om aftenen
Pak helst tingene i en rygsæk eller i en blød taske.

Vi opfordrer forældrene til at medbringe frugter eller kage til spejderne. Vi deler blandt alle. Skriv gerne en kommentar i Doodlen.

Med venlig hilsen
Spejderlederne 
(Kim, Flemming, Jesper og Antonio)