Info om internationale spejderlejre i foråret og sommerlejren 2018!

Kære spejdere og spejderforældre
 
I år har vi lidt flere internationale lejre på programmet end normalt, hvorfor vi vælger at beskrive dem her i starten af året, så I bedre kan planlægge deltagelse:
 
21.-22. april Camporee 2018 (Bjørnebanden, Trop og Klan)
              
Denne weekendlejr, som vi også afholdte i april sidste år, er for alle internationale/expat spejdere, som bor i Belgien. Det er en teltlejr i de Kluis, hvor vi forventer at blive ca. 150 spejdere fra bl.a. de amerikanske, britiske, tjekkiske, italienske og finske spejdere som alle har aktiviteter i Belgien. Prisen bliver ca. 50 € per spejder, og tilmelding bliver lige efter påske, hvor der kommer mere information ud. Har du spørgsmål til denne lejr, så kontakt Iver.
 
19.-21. maj Intercamp 2018 (Bjørnebanden, Trop og Klan)
            
Intercamp er en stor traditionel, international spejderlejr med 3000 deltagere, som altid finder sted i Pinsen. I år er den placeret i Sint Truiden, Belgien, ca. en times kørsel øst for Bruxelles. Planlægningskomiteen består traditionelt af spejdere fra USA, Belgien, Storbritannien, Holland, Frankrig, Tyskland, Tjekkiet og Polen, og i år er Belgien altså vært. Da sommerlejren i år ikke bliver en stor international lejr (se nedenfor) er dette altså årets mulighed for at deltage i en sådan lejr. Prisen bliver ca. 100 € per spejder, med tilmelding samtidig som Camporeen (lige efter påske). Det er muligt at deltage i dele af lejren (kun én overnatning), hvis der er interesse for det. Hvis du allerede nu ved at du gerne vil deltage, eller har yderligere spørgsmål, så kontakt Kim Vetting.
 
6.-14. juli Sommerlejr (Sidste års mini, Junior, Trop og Klan)

Vores årlige sommerlejr går i år til Bodensee, hvor der er mulighed for skov- og bjergvandring, vandsport m.m. I år har vi valgt at være os danske spejdere sammen, efter to år med store internationale lejre. Og så skulle vejret i Bodensee i starten af juli traditionelt være i top! Prisen bliver som sædvanligt ca. 350 €. Der kommer mere information ud inden påske, men har du allerede nu spørgsmål og/eller interesse, så kontakt Mette Quinn.


Bjørnebanden udgøres af de juniorer, der rykker op og bliver tropsspejdere i næste sæson.

Bedste hilsner
Spejderlederne