Spejderweekend den 7-8 oktober

Kære spejdere og forældre,

Vi skal nu på spejdersæsonens første weekendtur. Det er lørdag den 7. oktober kl. 12.00 til søndag den 8. oktober kl. 12.00. Turen går til De Brink, Bosbergen 1, 2200 Herenstals. I kan læse mere her: https://www.hopper.be/nl/jeugdverblijf/de-brink Der er sporarbejde nær De Brink, så derfor skal man køre omkring Watervoort og Hulzen. Vi opfordrer forældrene til at aftale samkørsel, eventuelt via vores Facebook gruppe.

På efterårsturen er der som regel 60-70 deltagere. Vi overnatter indendøre i sovesale, og skal lave mange forskellige ting, for eksempel natløb lørdag aften samt hyggelig lejrbål med sange og sketches.

Senest på torsdag skal vi oplyse til spejdercentret, hvormange vi kommer. Derfor er der tilmeldingsfrist denne onsdag kl. 20.00. Tilmelding er bindende, da vi skal betale for det antal vi angiver! Tilmeldning sker via Doodlen: http://doodle.com/poll/hy4mwkagnsdys4zp

Har dit barn specielle behov, for eksempel medicin, vegetar, allergier eller spiser ikke svinekød, kan I skrive til iamflemming@gmail.com og oplyse om dette.

Prisen er EUR 35, og er inklusiv middagsmad og aftensmad lørdag, samt morgenmad søndag. Denne pris dækker ikke helt omkostningerne, men der kommer billigere aktiviteter senere på sæsonen, sådan at det stort set går lige op. Ved ankomst til lejren skal pengene gives til en spejderleder i lige penge, gerne i en kuvert med spejderens navn og beløb skrevet på.

Der bliver mulighed for at købe en startspakke og tørklæde.

Pakkeliste:
  • Sovepose, pudebetræk samt lagen og nattøj
  • Indendørssko, sutsko eller lign. som er nemme at komme i og ud af
  • Tandbørste og -pasta, shampoo, kam/børste og håndklæde
  • Spejderuniform og tørklæde, kniv, knobs-reb og sangbog
  • En god lommelygte
  • Påklædning efter vejret, støvler en varm trøje, jakke, eventuelt regnfrakke; vi skal være udenfor hele dagen og en del om aftenen

Pak helst tingene i en rygsæk eller i en blød taske.

Vi opfordrer forældrene til at medbringe frugter eller kage til spejderne. Vi deler blandt alle. Skriv gerne en kommentar i Doodlen.

Tænker du på at blive spejderleder, kan du skrive dig ind som tante, og være med på turen. Er der alt for mange tanter, bliver det først-til-mølle.

Med venlig hilsen
Spejderlederne (Rikke U, Iver, Leif og Flemming)