Tilmelding til sommerlejren 22 - 30 juli 2017 i Danmark


Kære 3. års minispejdere, juniorspejdere, tropsspejdere, seniorspejdere og spejderledere

Nu er tiden igen kommet til at tilmelde sig årets bedste spejdersommerlejr. I år tager vi på Spejdernes Lejr 2017 i Danmark med 40.000 deltagere fra ind- og udland.

Spejdernes Lejr er Danmarks største spejderlejr. Lejren er arrangeret af de fem spejderkorps: KFUM-Spejderne i Danmark, De Grønne Pigespejdere, Det Danske Spejderkorps, Danske Baptisters Spejderkorps og Dansk Sydslesvigsk Spejderkorps og bliver afholdt den 22. juli til den 30. juli 2017 på Kær Vestermark ved Sønderborg.

Visionen for Spejdernes Lejr 2017 er: “Vi sætter spor”. Lejren vil fokusere på at udvikle deltagerne, så de sætter spor i sig selv, hinanden og omverdenen. Du finder mere om lejren her: http://spejderneslejr.dk/da/praktisk-information

Turen koster €375 og omfatter aktiviteter samt fælles rejse til/fra lejren fra Københavns Hovedbanegård eller ankomst/afgang direkte fra/til lejren.


Du skal tilmelde dig senest 22. februar på dette link: http://doodle.com/poll/ewg8i4b56d7ddb49


samt betale deltagergebyret til konto: BE92 3631 4493 5723 senest den 15. marts.

Vi skal kende spejdernes fødselsdato: Skriv det ind i kommentar feltet.


Lejrens program er endnu ikke fastlagt, men der tilbydes en masse aktiviteter og mulighed for bl.a for at møde 40.000 andre spejdere fra Danmark og andre steder. Det bliver helt sikkert også strålende solskin og hygge, gallamiddag og lejrbål, hejk med overnatning, lejrliv og pionerarbejde, samt badning og kolde brusebade.

Vi får også brug for nogle tanter (forældre), som vil med på lejren. Først til mølle, dvs. de første tanter, der melder sig, kommer med gratis. Derefter bliver der en delvis selvfinansiering for tanter på €200, da vi skal betale fuld pris for hver deltager på lejren. 

Med spejderhilsen

Spejderlederne