Mærke konkurrence – Design et mærke til vores 2017 Scout Camporee

Til alle "store juniorer", storspejdere og klan

 

I april 2017 afholdes en fælleslejr i De Kluis med deltagelse fra flere forskellige spejdergrupper af forskellig nationalitet, alle fra Bruxelles.

Til denne lejr skal vi have et mærke og du er meget velkommen til at komme med dit forslag til hvordan sådan et mærke skal se ud.

  

Mærke konkurrence – Design et mærke til vores 2017 Scout Camporee

 

Vi har brug for dit kreative geni til at designe et mindeværdigt mærke til vores første fælleslejr med andre internationale spejdergrupper fra Bruxelles.


Temaet er "Nationer i Belgien"

 

Den person, hvis design bliver udvalgt, får æren af, at hans/hendes arbejde bliver en del af mærket og delt ud til alle deltagere.

 

Glem ikke at udfylde dit navn, alder og gruppe på dit design. Du skal returnere dit design inden d. 20. januar 2017.

 

Du kan tegne dit design i hånden eller gøre det på en computer.

 

Du kan tegne en firkant, et rektangulær eller rundt mærke inden for firkanten(maks. mål 10cmx10cm). Sørg for at dit design passer inden for maks. målene

også når du bruger en computer.

 

Hold designet forholdsvis enkelt, eftersom det kan være nødvendigt at reducere størrelsen på mærket, hvilket indebærer at mindre detaljer kan gå tabt. Hold også antallet af farver på maksimum seks forskellige farver.

 

Navnet "Scout Camporee Belgien 2017" vil blive tilføjet rundt kanten af mærket. Du behøver ikke tilføje dette på dit design.

 

Aflever eller e-mail  din designs til din leder. Du må gerne bruge denne mailadresse.

 

Hvis du sender via e-mail skal du gemme dit design som en jpeg fil.


Held og lykke!


Bedste hilsner

Spejderlederne