Cykelweekend for junior- og storspejdere 30/4 – 1/5

Cykelweekend for junior- og storspejdere 30/4 – 1/5

 

Kære junior- og storspejdere,

 

I weekenden den 30/4 – 1/5 tager vi på cykeltur i Østflanderen. Vi skal køre ca. 50 km i skøn (flad) natur.

 

Start og slut

Vi mødes kl. 12.00 lørdag den 30. april ved vandrehjemmet "De Valk" i Laarne, hvor vi også skal sove. Du skal hentes det samme sted om søndagen kl. 12.00.

Adressen på vandrehjemmet er:

 

De Valk

Mellestraat 18A

Laarne 9270

 

Din cykel

Inden turen skal du huske at få din cykel efterset, sådan at den er klar til weekenden. Da du er i voksealderen, skal sædet og styret måske justeres, sådan at du ikke får ondt i ryggen. Der skal også være tilstrækkelig luft i hjulene, og måske skal kæden have lidt olie. Lys er ikke nødvendigt. Til gengæld er det obligatorisk med en cykelhjelm, og det er godt med en cykellås.

 

Madpakke og lommepenge

Vi spiser frokost efter de første 10 km om lørdagen, hvorfor du skal huske en god stor madpakke og drikke. Den skal du pakke i en lille tur-rygsæk. Det er også godt med med lidt sødt til turen, hvis du løber tør for energi. Tag gerne maksimalt 5 euro med i lommepenge, så du kan købe en sodavand eller is undervejs.

 

Påklædning og din rygsæk

Du skal være klædt på til vejret, så check vejrudsigten, inden du pakker. Bliver der regn, så husk regntøj, en ekstra trøje, strømper og et par ekstra bukser. Skinner solen, skal du måske bruge lidt solcreme.

 

Tilmelding

 

Tilmelding foregår på denne doodle : http://doodle.com/poll/tqxrgwnwczzwevrz

 

senest onsdag den 6. april kl. 17. Da vi skal betale til vandrerhjemmet er tilmeldingen bindende. Det koster 40 euro at deltage, inklusiv overnatning, aftensmad samt morgenmad.

 

Du skal medbringe lagen, sovepose og hovedpudebetræk. Husk også toiletsager og et håndklæde. Vi lader bagagen stå på vandrehjemmet, så du skal ikke cykle med andet end din lille tur-rygsæk med mad og drikke og evt. regntøj og en ekstra trøje.

 

 

Vi håber at se mange af jer !

Spejderlederne