Spejdermøde på lørdag den 16. januar kl. 11.00 på parkeringspladsen ved Hippodromen

Kære spejdere og spejderforældre,

Så er tiden kommet til årets første spejdermøde. Det finder sted på lørdag den 16. januar kl. 11.00 - 15.00, og vi mødes på parkeringspladsen ved Hippodromen, hjørnet af Drève du Compte / Drève des Tumuli. Det er ikke langt fra tram-stoppestedet Hippodrome de Boitsfort.

Du finder også parkeringspladsen ved at søge med disse koordinater i Google map: 50.793874, 4.400974

Temaet for storspejderne er lejrens liv, herunder færdiggøre de mærker vi startede på i efteråret: øksemærke, knobsmærke samt starte på pionermærke. Alle disse færdigheder er gode at have på plads inden sommerlejren. Vi skal også tale om lejrens indretning, hvilke ting man skal bygge, telte med mere. Vi skal også forberede det kommende cykelløb i Bois de la Cambre i marts.

Mini- og juniorspejderne skal på et rigtigt orienteringsløb med indlagte overraskelser undervejs… Minispejderne bliver fulgt rundt af spejderlederne.

Husk: Madpakke, drikke, kniv og knobsbånd, papir og blyant. Husk også et drikkekrus, da vi vil lave noget varmt at drikke.

Det ville være dejligt, hvis forældre ville medbringe en kage: 1 kage til storspejderne, og henholdsvis 2 kager til juniorspejderne og 2 kager til minispejderne.

Du melder dig til på denne Doodle: http://doodle.com/poll/vh5udih6pqvsueat

Husk at skrive, hvis du tager en kage med!

Med venlig hilsen
Spejderlederne