Spejdermøde på lørdag den 30. januar 11-15

På lørdag mødes spejderne igen fra 11-15. Vi mødes i den danske kirke. Vi beder forældrene om at komme med pandekager til den fælles afslutning, som forældre er meget velkomne til at deltage i. Man kan melde sig som pandekagebager på doodlen.

 

Minierne skal være både uden for og inden for i/ved kirken. Der er forskellige aktiviteter på programmet, herunder en gåtur i trafikken som led i det klar-sig-selv mærke, som udover trafikregler også omhandler basal førstehjælp, mål og retning, pakke en weekend taske m.v. De enkelte elementer er på programmet henover foråret og målet er at opnå færdighederne og få mærket i hus inden sommerferien og den nye sæson. Medbring gerne gul vest til at have på i trafikken, og tænk gerne på at anskaffe et kompas, så det er klart til weekendturen i marts.

Derudover medbringes uniform, sangbog, kniv og knobreb. Og selvfølgelig en madpakke og noget at drikke.

De børn, der endnu ikke har fået knivmærket, får mulighed for at aflægge prøve mhp. at få det lørdag.

Vi skal også forberede fastelavnsfest i kirken, der afholdes søndag (se mere på kirkens hjemmeside www.dankirke.be), hvor minierne også har et hjemmelavet produkt til salg.

 

Juniorerne skal på egen hånd rundt I Bruxelles på byløb med kollektiv transport og gå-ben. Dog skygges de af en voksen. Der vil være udfordringer og opgaver ude i byen, men vi starter og slutter i kirken.

De skal huske deres buskort, hvis de har et, eller 5 euro til metro biletter (betales når vi mødes). Husk også madpakke og drikke pakket i en lille tur rygsæk. Medbring også gerne noget at skrive med og noget at skrive på.
Vi skal også betale entre til Autoworld, som er 6 euro.

Ialt 11 euro, hvis spejderen ikke har buskort. Ellers 6 euro. Lidt lommepenge er nok også ønsket af spejderne. Tøj tilpasset udendørs. Ingen dolk.

 

Storspejderne skal fundraise til sommerlejren. De skal sælge kager i området omkring kirken. Vi skal også snakke om aktiviteterne på sommerlejren og lave et program dertil.

Huskeliste: madpakke og kager, som kan sælges. Man må også gerne tage sin iPad med, hvis man har en sådan, så vi kan gå på nettet.

 

Tilmelding venligst hurtigst muligt via denne doodle: http://doodle.com/poll/fdhgws5fqdy62grk
 

Tjikker-likker, tjikker-likker,

Spejderlederne