Næste sæson

Kære spejdere og med-forældre,

Efter et fantastisk spejderår med bl.a. vinterbivuak, international Camporee, pinsetur i Dinant og sommerlejr i Ardennerne til juli står en ny og spændende sæson snart for døren!

Udover vores sædvanlige aktiviteter som vandreture, Camporee og weekendlejre planlægger vi i 2024-2025 en førstehjælpskampagne, en hike med friluftsmadlavning, sommerlejr i Nordbelgien, og nye spændende mærker! Og endelig har vi nogle særlige aktiviteter på bedding udelukkende til de større spejdere, med fokus på lederskab og at kunne klare sig selv, og en separat weekend-tur.

   Tent in winter at night    Red and white first aid kit    Steel mug by campfire

For at planlægge aktiviteterne bedst muligt vil vi gerne bede jer indbetale årskontingentet på 140 euro på BE70 3631 7113 5625 (med spejderens for- og efternavn samt 2024-2025 i besked-feltet), senest d.1. september 2024. Tusind tak for rettidig indbetaling så vi ikke skal sende rykkere ud.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige en kæmpe tak jer alle for en dejlig sæson i 2023-2024, især til de forældre der har hjulpet til som ledere, med kagebagning, at undervise i mærker, mm. Det ville ikke fungere uden jer! Hvis nogle af jer gerne vil bidrage til aktiviteter, kender en fed hytte, gerne vil med på en weekendtur, eller har gode forslag, så ring eller skriv endelig til os. …..Og nævn os også gerne til ny-tilflyttere til Bruxelles!

Du kan scanne vores kontaktliste og se datoer for spejdermøder i 2024-2025 på http://de-danske-spejdere-i-bruxelles.blogspot.com.

Vi glæder os til at se jer og jeres skønne unger til mange gode fælles spejder-oplevelser i løbet af sæsonen som starter med oprykningsmøde 15.september 2024 kl. 10-14 (se detaljer i bloggen). Her byder vi også velkommen til fire nye ledere som starter til september.

I ønskes alle have en rigtig god sommer i mellemtiden.

Tjikkerlikker,

Bestyrelse og ledere