Camporee (20. - 21. april 2024) opdatering

Kære alle tilmeldte til den internationale Camporee 2024.

Som lovet kommer her med yderlig information.

De internationale spejdere i og omkring Bruxelles består af spejdere som os, expatspejdere fra forskellige lande. Som traditionen byder, er næste weekend, weekenden hvor de internationale spejdere mødes på tværs til den internationale Camporee i De Kluis.

TEMA: Fruitited nations Fruitited nations is a union of three countries; Nose Tongia, Voteland and Randomia. The three countries are very different, but share a passion for fruits and music. The three countries have gathered in De Kluis to celebrate Young People’s Day As the tradition bids, they spend the first day preparing the celebration, the evening singing songs and the next morning celebrating young people.

Alle spejdere skal tilhøre et land og vi har derfor tildelt jer følgende nationalitet.

Nose Tongia (PINK) Ingrid Riis, Ellinor Villads Pitsinos, Cordon Charlotte

Voteland  (RAINBOW) Silja Pitsinos Ea Sunne Frisk, Marion Chaucheprat, Maja Forslund 

Randomia (WHITE WITH BLACK DOTS) Zoe Taylor, Victor Foreman, Helene Balsby, Victor Bravo

Ud for hvert land står nævnt en farve og i skal iklæde jer noget synligt med denne farve. Det kan være en kasket, t-shirt, armbånd....

Af de mere praktiske oplysninger, så skal vi sove i telt og lave mad over Trangia, så medbring bestik og tallerkener,viskestykke, sovepose, liggeunderlag, samt tøj der passer til temperaturen og vejret.

Da vi ca. regner med at samle 200 spejdere, vil det af trafikale grunde være bedst at ankomme/afrejse til/fra De kluis med offentligt transport. Der er derfor fælles afgang fra Perron 3, Gare du Nord Lørdag den 20. kl 9:25. ( t/r weekend billetter kan købes online til 9,80 EUR) Vi mødes på perron 3 kl 9:15 (med billet) Vi står af på station SINT-JORIS-WEERT, hvor vi går i samlet flok til De Kluis ca. 1.5km.

Husk derfor at pakke praktisk. Hjemturen, vil også foregå med tog og forventet ankomst til Gare du Nord er 15:38. I skal også medbringe en konvolut med navn, tlf til kontaktperson og 25 EUR, som skal afleveres til Lars.