Familievandretur

Kære spejdere og spejderforældre

 Årets første spejdermøde finder sted nu på søndag den 15. januar i Groenendael for både familie, mini, junior og trop. Vi mødes kl. 10 ved parkeringspladsen ved koordinaterne (50.7658659, 4.4352187).

Efter en fælles velkomst vil der være mulighed for at gå forskellige ruter gennem skoven med henblik på at opnå de tilhørende mærker. Familiespejderne går 3 km, mens minierne går 5 km. [For de øvrige vil der være mulighed for 5, 10 eller 15.] Spejderne vil blive ledsaget af en leder men som udgangspunkt selv skulle finde vej ud fra ruter optegnet på kort. Der vil også være forskellige spejderaktiviteter undervejs. 

Sluttidspunktet er som udgangspunkt kl 14, men da ruterne er af forskellig længde, vil der ikke være en fælles afsked. Der kan der være nogle forældre der må påregne lidt ventetid efter kl 14.

Alle spejderne skal som sædvanligt medbringe madpakke og drikkedunk, bære uniform og tørklæde og være klædt efter vejret. Spejderne bedes derudover medbringe kompas. Spejdere, som har en mobiltelefon med GPS, må også gerne medbringe den.

Tilmeldingsfristen er på torsdag den 12.januar. på dette link https://strawpoll.com/polls/QrgeVBOoOZp

Vi glæder os til en god start på det nye år i skoven.

 

Spejderhilsner

Kim, Torben, Susanne og Jonathan