Sommerlejren 2021

Vigtige ændringer af sommerlejren: samme dato – ny destination

 

Kære spejdere og spejderforældre, 


Kandersteg har desværre lukket for alle aktiviteter og åbner først igen i 2022. Vi ser os derfor nødsaget til at udskyde vores planer om en sommerlejr i Schweiz til næste år.


Vi har valgt at holde fast i datoerne (lørdag den 3. juli til lørdag den 10. juli), for at det påvirker jeres sommerferieplaner mindst muligt. Pga. COVID-19 restriktionerne kan vi ikke være sikre på at kunne rejse nogen steder, og derfor har vi truffet beslutning om,at vi i år afholder sommerlejren i Belgien, nærmere betegnet Limburg i det nordøstlige hjørne af Belgien. 


Du bedes derfor på denne doodle genbekræfte, at du vil deltage på årets sommerlejr: https://doodle.com/poll/uqhb6fda27dmdh85utm_source=poll&utm_medium=link


Du bedes også betale depositum til spejdernes kontonummer BE70 3631 7113 5625. Skriv SL21 i emnefeltet samt spejderens fornavn, efternavn og alder på tidspunktet for sommerlejren. 


Vi vil gerne have din tilmelding senest 26. marts, så vi kan komme i gang med at lave et program med aktiviteter og oplevelser. Vi skal blandt andet cykle og besøge den berømte attraktion, hvor man cykler i trætoppene, der ligger lige i nærheden. 


Sommerlejren bliver billigere, nu hvor destinationen er ændret. Vi kender ikke det endelige beløb endnu, men vender tilbage, når vi har et budgetoverslag. Vi forventer, at det ligger mellem 250-300 EUR pr. spejder. Målet er, at det er alt inklusiv, også transport med bus fra kirken.


Desværre fik vi kommunikeret et forkert kontonummer ud sidst. Nåede du at indbetale depositum til det forkerte nummer, skulle du automatisk have fået penge tilbage, da kontoen var lukket. Det bedes du tjekke og indbetale depositum på 100 EUR til det nye nummer. 

 

Tjikker-likker,

Sommerlejrudvalget