årets sidste spejderaktiviteter

Kære spejdere og spejderforældre,

 

Det er tid til årets sidste spejderaktiviteter. I år har vi valgt at gøre noget forskelligt for mini- og juniorspejdere, som mødes søndag den 8/12 og for trops- og klanspejdere, som mødes fredag den 6/12. Detaljerne kommer her:

 

Minispejdere: For mini'erne står den på masser af julehygge søndag den 8/12 fra kl 10.00-14.00 i den danske kirke, Rue Washington 27-29 i Ixelles. Vi skal bage pebernødder og andre julesmåkager som vi, juniorerne, og de hårdt arbejdende forældre kan nyde bagefter. Der bliver også tid til at øve nogle julesange og høre/fortælle en julehistorie under bagningen. Til sidst spiller vi pakkeleg. Alle skal derfor medbringe en lille ting (til maks. 5 Euro). Det må gerne være noget hjemmelavet. Alle skal også medbringe drikkedunk og madpakke. Svar på nedenstående doodle om dit barn kan komme senest torsdag 5/12 (af hensyn til indkøb) og giv os gerne besked på forhånd, hvis der skulle være nogle allergier at tage hensyn til.

 

Juniorspejdere: Juniorerne skal på byløb søndag 8/12, hvor vi mødes kl 09.45 ved springvandet i park 50naire, tæt på Merode, GPS koordinater: 50.8399268, 4.3956105. Vi har valgt at mødes et kvarter tidligere end normalt saa forældre med både juniorer og minier efterfølgende kan nå at aflevere deres minier kl 10 i kirken og hjælpe med at samle blade. Juniorspejdere skal huske metrokort, kompas og madpakke (og ingen kniv denne gang, da vi er i byen). Vi afslutter med julehygge i den danske kirke sammen med minierne. 

 

Trops- og klan spejdere: Troppen og klanen skal noget helt andet på et helt andet tidspunkt. Vi mødes fredag den 6/12 kl 19.00 ved Rue Corrège 19a. Det er tæt på Rond Point Schuman og Rue Franklin. Vi skal på byløb med de tjekkiske og slovakiske spejdere BRUSK, som har inviteret os med på deres årlige aftentur rundt i Bruxelles. Det bliver en tur med mange udfordringer, som dukker op undervejs. Troppen og Klanen skal have lidt mad med og vand i en drikkedunk. Der er afhentning igen ca kl 23.00 ved Rue Corrège. 

 

Alle spejdere skal som altid komme i uniform og med tørklæde og i øvrigt være klædt på til vejret.

 

Tilmelding helst straks og gerne ONSDAG men senest TORSDAG kl 16:00 på denne doodle som er til alle fire grupper.

https://doodle.com/poll/r274ay9i3kivs5yu

 

Juletjikkerlikker fra spejderlederne,

Sara, Thomas, Mette, Trine