spejderteltlejr i weekenden 30-31/3

Kære spejdere og spejderforældre,

Årets første teltspejderlejr finder sted lørdag 30/3 – søndag 31/3 ved De Kluis i 3051 Sint-Joris-Weert; den koster 45 €, tilmelding senest søndag 24/3 her: https://doodle.com/poll/98b7ktvy9pkzg2hd

På lejren skal minierne lære at slå telte op og pille dem ned igen. De skal også starte på at tage knivmærke og bålmærke. For junior, trop og klan bliver teltlejren kombineret med årets cykelspejd. For alle bliver der lejrbål med sang og observationstur i nattemørket.

På grund af de forskellige aktiviteter er der tre forskellige mødesteder:

  • Minierne mødes direkte på lejren lørdag kl 12.00 og forældrene skal altsåre dem i bil til De Kluis og hente dem der igen søndag kl 12.00.

  • Alle andre spejdere (og eventuelle tanter) cykler til De Kluis lørdag og hjem igen søndag. Her er der to muligheder:

    • den lange tur på over 30 km hver vej starter lørdag kl 12.00 ved den Danske Kirke, rue Washington 27, med forventet tilbagekomst søndag kl 12.00;

    • den noget kortere tur på ca 20 km hver vej starter lørdag kl 13.00 ved Groenendaal station med forventet tilbagekomst søndag kl 11.00.

Alle skal have en varm sovepose og et ordenligt liggeunderlag med, da vi skal sove i telt. Hovedpude og bamse kan også være rart. Husk også tandbørste og sæbe og et lille håndklæde. Alle skal naturligvis have uniform og tørklæde på, og dolk, sangbog og en lille notesbog med. Regntøj kan blive nødvendigt, det vil være en god ide at kigge på vejrudsigten på forhånd.

Alle (også minierne) skal have en god stor madpakke og drikkedunk med til om lørdagen. Skulle nogen have kage med til os alle, bliver vi ekstraglade.

For dem, der cykler, organiserer vi transport af grej fra mødestedet til lejren om lørdagen og tilbage igen om søndagen. De skal dog have madpakken og drikkedunken med på cyklen. Husk også lappegrej og en luftpumpe, der passer til cyklens ventiler.

Tjikkerlikker fra spejderlederne,

Tarja, Torben, Thomas, Jesper F., Serge, Leif, Mette og Trine