Tilmelding til sommerlejren 2019

Tilmelding til sommerlejren 2019

 

Kære 3. års minispejdere, juniorspejdere, tropsspejdere, klanspejdere, tidligere spejdere og spejderledere

Nu er tiden igen kommet til at tilmelde sig årets bedste spejdersommerlejr, som i 2019 finder sted i uge 32, dvs fra 3. til 10. august. I år tager vi på Thurøbund Spejdercenter i Danmark.

Thurøbund Spejdercenter tilbyder en helt unik spejderoplevelse da centret er specialiseret i sejlads, og dermed udfordrer spejderne på en anderledes måde. Aktiviteter er tilrettelagt så hverken spejdere eller ledere behøver at have kendskab til at sejle i forvejen. Centrets dygtige medarbejdere instruerer og hjælper til med sejladsen og kan tage en tur på vandet med os.

Der vil være to sejladsperioder per dag som centermedarbejderne står for. De vil instruere i sejlads, så spejderne får rig mulighed for at komme på vandet i optimistjoller, robåde, kanoer eller sejlbåde. Der er også mulighed for at arrangere kano-hejk rundt om Thurø og sejl-hejk i det Sydfynske øhav. Udover sejladsaktiviteter er der mulighed for en række af naturaktiviteter, udflugter og almindeligt lejrliv.

Turen vil koste ca. €400 som omfatter alle aktiviteter samt overnatning og forplejning på stedet. Spejderne skal selv fragte sig til lejren eller til Odense station. Der vil komme mere detaljerede oplysninger senere.

Det er vigtigt at tilmelde sig tidligt, så vi er sikre på at få vores reservation. Du skal derfor tilmelde dig senest 5. november på vores doodle: https://doodle.com/poll/perkpasbfdqxyxr7

Du skal også betale et depositum på € 100 per barn til konto: BE04 3630 9133 4331 senest den 5. november med indikation af barnets navn. Den resterende betaling vil blive indkrævet tidligt 2019.

Vi skal kende spejdernes fødselsdato: Skriv det ind i kommentar feltet.

Vi får helt sikkert også brug for nogle "tanter", som vil med på lejren. I må gerne angive i doodlen, om i er interesserede i at være "tante" på turen. Hvis I som "tante" kun har mulighed for at deltage i en kortere periode end hele ugen, bedes I skrive det som kommentar. En (delvis) selvfinansiering kan blive nødvendig, hvis der er mange tanter. Vi vender tilbage til de interesserede, når vi ved mere.

Flere informationer kan fås hos sommerlejrgruppen: Mette, Christian, Serge, Anne Marie, Jesper, Trine, Leif.

 

Tjikkerlikker,

Spejderlederne