Tilmelding til sommerlejren 6.-14. juli 2018 i Bodensee, Tyskland

Tilmelding til sommerlejren 6. – 14. juli 2018 i Bodensee, TysklandKære 3. års minispejdere, juniorspejdere, tropsspejdere, seniorspejdere og spejderledere

Årets bedste spejdersommerlejr nærmer sig. I år tager vi på en teltlejr ved Bodensee i Tyskland.

Bodensee ligger på grænsen mellem Tyskland, Østrig og Schweiz, og er i realiteten to søer, den største del, kaldet Obersee og den mindre del mod sydvest, kaldet Untersee. De to dele er forbundet af den 4,3 km lange flod Seerhein "Sø-Rhinen", som er en del af Rhinen. Området ligger i forlandet til Alperne, er fantastisk smukt med masser af naturparker. Vores lejr ligger nær Konstanz, på halvøen der vender ud i Obersee. Adresse: Schloßstrasse 12, 78531 Bodman am Bodensee. 


Vi forventer at køre fra Bruxelles fredag den 6. juli kl. 22:00 med ankomst til Bodense tidligt lørdag morgen. Her venter nogle af lederne med morgenmad til alle, inden vi begynder at bygge lejren. Vi pakker ned lørdag den 14. juli og bliver hentet af bussen kl. 14:00, hvorefter vi regner med at være tilbage i Bruxelles inden midnat lørdag aften.

 

Lejrens øvrige program er endnu i støbeskeen, men vi kan afsløre, at der bliver vandaktivteter, sejlads, besøg til tropisk ø, skovstratego, hængekøjer, boldspil, hejk, lejrliv og pionerarbejde. Der bliver helt sikkert også strålende solskin og hygge, en gallamiddag og lejrbål, samt badning og kolde brusebade.

Turen koster €300 og omfatter bustransport fra Bruxelles til Bodensee tur/retur, alle aktiviteter, overnatning og forplejning.

 

Du skal tilmelde dig senest 19. april på dette link: https://doodle.com/poll/97guw8nrpf5iv39e


samt betale et depositum på 100 euro til konto: BE92 3631 4493 5723 senest den 1. maj.

Vi skal kende spejdernes fødselsdato: Skriv det ind i kommentar feltet.


Som altid, har vi også brug for nogle tanter (forældre), som vil med på lejren. Først til mølle, dvs. de første tanter, der melder sig, kommer med gratis. Bliver der mere end 12 voksne, vil der blive en delvis selvfinansiering på €100 for resten af tanterne. 

Med spejderhilsen

Spejderlederne