Spejdermøde søndag den 10. december 10-14 plus juleafslutning 14-15

Kære spejdere og spejderforældre

 

Efterår er blevet til vinter, bladene er faldet fra træerne og den første sne er faldet. Søndag den 10. december har spejderne aktiviteter for hele familien. Mens minierne går tur og junior og trop er på det traditionsrige byløb, har vi nemlig brug for 12-14 frivillige forældre, der vil give en hånd med og samle blade i kirkens have. Spejderne hjælper også til, men der er mange blade og for at komme i mål, har vi brug for forældrenes hjælp.

På doodlen kan forældre tilmelde sig tidsrummet 10-12 eller 12-14. Der er brug for 6-8 forældre i hvert tidsrum. Passer det bedst, når du afleverer? (minierne skal afleveres i kirken) eller passer det bedst når du henter? (alle skal afhentes i kirken). Medbring selv handsker og redskaber.

Passer det ikke at samle blade, er det også muligt at melde sig til at lave æbleskiver eller pandekager, som spejdere og forældre spiser sammen i kirken fra klokken 14-15, hvor vi ønsker hinanden en god jul.

Minierne skal gå en tur og lære at begå sig i trafikken. Hvad betyder trafikskiltene og hvordan er man sikker i trafikken. Undervejs indsamles det affald, der ligger og flyder. Tilbage i kirken sorteres affaldet og vi skal lære om hvor lang tid det tager at nedbryde de forskellige ting.

Tag gerne en gul vest ud over uniformen.

Mødested for minierne: Klokken 10 i den danske kirke

Junior og trop skal på det traditionsrige byløb, hvor de bl.a. skal forbi julemarkedet på Place Sct. Catherine. Spejderne inddeles i mindre grupper og skal selv tage rundt med offentlige transportmidler. Juniorerne bliver 'skygget' af en leder. Spejderne skal medbringe metrokort eller penge til billetter (5 EUR).

Mødested for junior og trop: Klokken 10 i Parc Cinquantennaire under buen

Klanen er velkommen i kirken.

Alle slutter i kirken til gløgg og æbleskiver/pandekager fra 14-15.

Spejderne skal medbringe madpakke og drikkedunk, bære uniform og tørklæde og være klædt efter vejret. Husk sangbogen og tag gerne en nissehue på.

Tilmelding via denne doodle: https://doodle.com/poll/9ywuk2p9ryfbbtu7

På spejderledernes vegne

Rikke E og Flemming


Næste spejdermøde finder sted søndag den 21. januar fra 10-14.