*** Svarfrist senest torsdag aften *** Vigtigt information omkring sommerlejren

HUSK AT SKRIVE DIG IND PÅ DOODLEN SENEST TORSDAG AFTEN


Denne information er kun til deltagerne på sommerlejren

Kære spejdere og forældre,

Sommerlejren nærmer sig med hastige skridt, og vi skal nu have informationer fra jer omkring transport, og vi har behov for at transportere spejderudstyr til og fra Sønderborg. Desuden skal vi vide, om du har specielle kost behov.

Transport
Som tidligere skrevet arrangerer DDS transport til/fra København og Als (Sønderborg), som er inklusiv i prisen på sommerlejren. Vi skal nu fortælle DDS hvormange af vores spejdere, som vil benytte sig af denne mulighed. Bemærk at der endnu ikke er informationer om præcis hvor og hvornår mødestedet bliver for transporten. Jeg kan forestille mig, at det bliver Hovedbanegården eller Kastrup lufthavn.

Vi vil også undersøge muligheden for at tage imod de spejdere som rejser med fly til Kastrup lufthavn; eventuelt er der voksne og børn, som rejser på samme afgange. Men husk at I selv skal booke billetterne med udgangspunkt i jeres behov.

Ønsker du at benytte fælles transport skal du skrive i Doodlen nedenfor, enten én eller begge valgmuligheder.

Alle andre sørger selv for transport til lejren på Als, hvor vi nok skal sikre en god og sikker modtagelse af spejderne.

Transport af spejderudstyr til Sønderborg
Vi skal selv transportere vores telte, køkkengrej samt økser og save fra Bruxelles til Sønderborg og vice versa. Det må vi ikke i den fællestransport, som arrangeres af DDS. Vi leder derfor efter forældre som skal til eller fra Als i egen bil og som har plads til spejderudstyr. Husk, at hvis du kan tage en enkelt ting, hjælper det også!

Afhentning af udstyret i den Danske Kirke før sommerlejren aftaler vi individuelt, og aflevering af udstyret efter sommerlejren kan blive i September.

Specielle behov omkring kost
Har du specielle behov omkring kosten på sommerlejren, skal vi også vide det nu, for eksempel hvis dit barn ikke spiser svinekød eller hvis han/hun har en allergi.

Svar inden på torsdag aften den 27. april

Skriv dine svar til os i denne Doodle: http://doodle.com/poll/qdr6tyevdcngveqe

Omkring specielle behov for kosten, kan du skrive en email til iamflemming@gmail.com

Med venlig hilsen
Spejderlederne