Spejdermøde søndag den 11. september 10-14

Kære spejdere og forældre

Søndag den 11. september 10-14 afholdes årets første spejdermøde på græsplænen foran den skandinaviske skole i Waterloo.

Der startes med fællessang, spejderløfte og den traditionsrige oprykning, hvorefter mini-, junior-, trop- og klanspejdere har hver sit program (se mere nedenfor) indtil dagen afsluttes med farvel- og tak sang samme sted.

Der er mulighed for at købe startpakker hos Lars (kasserer). Priserne er: €25 for startpakken (tørklæde, sangbog og to mærker), €12 for tørklædet, €10 for sangbogen og hhv. € 2 og 1 for det belgiske og danske mærke til uniformen.

Uniform, bælte mv. kan købes hos Spejdersport i DK. Husk at sige, at du er medlem af de danske spejdere i Bruxelles så du får 10 % rabat. Dolken er en vigtig del af spejdernes udstyr. For de mindste spejdere er det særdeles vigtigt med en alderssvarende dolk!

Aktiviteterne foregår altid uden for, så spejderne skal møde påklædt efter vejret, have gode sko på og medbringe regntøj.

Der spises altid medbragt mad og drikke med mindre andet fremgår under spejdergruppernes eget program neden for.

Årets aktiviteter fremgår af oversigten, som du finder i øverste højre hjørne på spejderbloggen. Notér venligst alle årets aktiviteter i familiens kalender allerede nu. Ændringer kan forekomme og vil blive meddelt hurtigst muligt.


Minispejderne:

Minispejderne skal bage snobrød over bål og tale om, hvad det vil sige at være spejder. Desuden udnytter vi, at vi er udenfor i skoven. Vi skal lære om god opførsel i naturen og lave bladafstøbninger. Selvom vi bager snobrød, skal mini'erne også medbringe madpakke.


Juniorspejderne:

Juniorspejderne bl.a. lave bål og bestå bålprøve mærket, hvis de kan!


Tropsspejderne:

Tropsspejderne rystes sammen i nye patruljer, lave mad over bål, lave det traditionelle tropsdåbritual, synge sange, lege og lave små patruljedyster.

Medbring: krus, tallerken, bestik, viskestykke, sangbog, blyant og en lille blok samt tørklæde.

Klanspejderne:
For klanspejdere venter der en rigtig god udfordring og det er vigtigt at I alle sammen dukker op, da der er brug for hver og en af jer. I skal medbringe 20 euro og være iført påklædning til løbeaktivitet samt skiftetøj og håndklæde.

Vi glæder os til at se jer!

 

Tilmelding sker via denne doodle: http://doodle.com/poll/kc596dw2h2i4ybpgTjikker likker og spejderhilsner,


Spejderlederne