Vigtigt! Kajak- og weekendtur den kommende weekend

Kære deltagere på weekendens tur til Dinant og Lesse,


Som I allerede ved, mødes vi i morgen lørdag den 11. juni til en familieweekend ved Lesse med overnatning på en campingplads og fællesspisning og lejrbål.


Grundet den megen regn tidligere på ugen, har der været lukket for sejllads på Lessen til og med fredag. Som I kan forestille jer, har vi spændt fulgt udviklingen: Ifølge kajakudlejningen, er der åbnet i morgen, men sejllads er kun tilladt for voksne og børn fra 15 år.

Arrangementet med pattegrisen, campingpladsen med mere er økonomisk bindende for os - derfor har vi lavet en plan B, som stadig giver os de vigtigste ingredienser, nemlig godt humør og samvær i den skønne natur.


Vi skal køre en dejlig tur i en draisine på skinner, dvs. ved hjælp af egen kraft. Vi bliver sendt afsted i vogne med plads til fire fra kl. 12.00. Turen ender omkring klokken tre til fire, hvorefter vi kører ned til campingpladsen og sætter telte op. Find et link her: http://www.dinant-tourisme.com/dinant/produits/listing/i141/Railbikes.html


Mødetid- og sted er: Kl. 11.45, 116 Rue de la Molignée, 5537 Warnant


Prisen for draisinen er 6 euro per person, som hver især betaler direkte.


Kl. 19.00 er pattegrisen færdig, og der er åbnet for os i restauranten, som ligger helt ned til Lessen. Menuen står som sagt på helstegt pattegris med syv slags tilbehør. Vi har lejet den overdækkede restaurant samt service og opvasken slipper vi for. Drikkevarer er ikke inklusiv.


Adressen på campingpladsen er: VILLATOILE, Ferme de Pont-à-Lesse, 5500 ANSEREMME


Morgenmaden er der også sørget for: Spejderledere henter brød ved bageren, og vi har købt ost, marmalade, juice med mere.


Vi håber derfor, at I alle stadig er friske på en god weekendtur til Dinant og Lesse, og at udsigten til godt humør og samvær gør, at vi ses kl. 11.45 i morgen lørdag.
Med venlig hilsen fra
Spejderlederne