Fundraising til sommerlejr ved valgaften i kirken 3. december - brug for frivillige

Kære spejdere og spejderforældre


Som I sikkert ved afholdes der valgaften i kirken torsdag den 3. december i forbindelse med folkeafstemningen om retsforbeholdet.

 

De danske spejdere i Bruxelles har været i kontakt med Landbrug og Fødevarer, som vil sponsorere en del mad, der er til overs fra julemarkedet. Derfra har vi ost + pølse til tapasanretninger samt pølser til hotdogs. Lederne er igang med at tjekke hvad der er tilbage af pølsebrød, ketchup, remulade, sennep og ristede løg, så der kan laves hotdogs. Der skal også købes ind til glögg og æbleskiver.


Med sponsoratet på plads og relativt få udestående indkøb, er der en enestående mulighed for at tjene penge ind til spejdernes sommerlejr i Schweiz. Der forventes 80-100 deltagere i arrangementet.


For at kunne løfte dette arrangement har lederne brug for storspejderes, tropsspejderes og forældres hjælp. Vi har brug for frivilllige til at bage madbrød, flutes, hjemmebagt knækbrød e.l. til tapasanretninger + også meget gerne kager til salg. Derudover skal vi bruge frivillige til at hjælpe med anretning af tapastallerkener, varme pølser og brød samt salg. Der skal også ryddes op bagefter.

 

Arrangementet begynder kl. 18.30. Frivillige må gerne være der kl. 17.30.


Har du tid og lyst til at give en hjælpende hånd, så tilmeld dig på denne doodle http://doodle.com/poll/vktw2632h86xbheq

muligt og senest mandag den 30. november klokken 12.


En stor tak på forhånd til alle, der vil hjælpe med at udnytte denne mulighed for en festlig og udbytterig aften, og et tjikker-likker fra


Spejderlederne