Sæsonstart 2015-2016 – information om de to møder i september samt fundraising

Kære spejdere og spejderforældre

Den nye sæson står for døren og vi glæder os til det første møde lørdag den 5. september fra 11-15 på den skandinaviske skole i Waterloo.  I år var der planlagt en ekstra telttur i september, men pga. sammenfaldet med bilfri søndag, ser vi os nødsaget til at ændre weekendturen 19.-20. september til et spejdermøde lørdag den 19. september fra 11-15. Som kompensation er der til gengæld noget helt særligt på programmet (læs mere neden for).

Sæsonen kulminerer med sommerlejren, hvor planen er at tage til Schweiz for at vandre i alperne. Året vil derfor være præget af vandreture som forberedelse til næste års lejr.

Spejdermødet lørdag den 5. september 11-15

Dagen starter med velkomst til nye og gamle spejdere, og oprykning fra mini til junior og junior til storspejder. Derefter er der forskellige aktiviteter frem til klokken 14:45, hvor vi samles for at synge Farvel og tak-sangen.

Spejderne skal huske uniform, tørklæde, sangbog, dolk, knobreb og kompas. Der skal også medbringes frokost og drikkevarer. Det er vigtigt altid at være påklædt efter vejret, da alle aktiviteter foregår udendørs. Tænk også på gode sko, der er vandtætte og til at løbe og gå i.

Alt udstyr kan købes i Spejdersport, som giver 10 % rabat til spejdere. Sæt venligst navn på alt, så tabte ting hurtigt finder sin ejermand. For minierne er det særligt vigtigt, at de har en alderssvarende dolk. Startpakker med tørklæder, sangbog og to mærker kan købes på dagen til 20 EUR. Medbring gerne lige penge.

Mødet varer fra 11-15. Kom i tide, så vi kan starte og slutte til tiden.

Tilmelding er obligatorisk og skal ske via denne doodle http://doodle.com/7u3dd2ttn4wuhx52 senest fredag den 4. september.

Spejdermødet lørdag den 19. september 11-15 (10:45)

Spejdermødet foregår i Adventure Parc i Wavre, hvor vi skal klatre i træer. Kom i god tid og senest 10:45, da aktiviteterne starter klokken 11. Adressen er Rue Sainte Anne 152, 1300 Wavre.

Medbring frokost og et sundt mellemmåltid. Drikkevarer må ikke medbringes, men skal købes på stedet. Udstyr lånes på stedet og sættes uden over tøjet. Husk sportssko og regnjakke, da aktiviteterne også gennemføres i regnvejr.

Spejderne skal huske uniform, tørklæde og sangbog. Dolk må ikke medbringes!

Prisen for denne aktivitet er:

16 EUR for børn på 5 og 6 år

20 EUR for børn på 7, 8 og 9 år

24 EUR for børn fra 10 år

Pengene skal betales kontant til Regin. Husk lige penge.

Tilmelding er obligatorisk og bindende. Sæt kryds i den spejder- og aldersgruppe, dit barn tilhører, så du betaler den korrekte pris. Tilmelding skal ske via denne doodle http://doodle.com/55wa3xq8gdt6wzsh frem til fredag den 4. september klokken 12. Herefter er det ikke længere muligt at tilmelde sig, så vær opmærksom på denne deadline!

Fundraising

Vi leder efter et par engagerede forældre til at hjælpe os med at fundraise. Til næste års sommerlejr skal vi bruge nye telte. De koster ca. 1000 € pr styk, og vi skal bruge mindst fem. Det har vi ikke penge til og vi vil ikke sætte kontingentet op. Vi har derfor brug for nogle få personer med erfaring i fundraising til en kampagne, som kan skaffe os de nødvendige ca. 5000 €. Første møde for fundraising gruppen er planlagt til at finde sted lørdag den 12. september kl 15.  Ring til Trine 0495150907 for mere information og tilmelding.

Spejderweekenden 3.-4. oktober kommer der information om og tilmelding til senere.

Tjikker-likker, tjikker-likker og på snarlig gensyn!

Spejderlederne