Informationer om den kommende cykelweekend

Kære junior- og storspejdere som deltager på cykelturen i næste weekend lørdag-søndag,

Skulle du endnu ikke have tilmeldt dig, kan det nås endnu her http://doodle.com/krt5ir8i3z89sr2q og inden kl. 17.00 mandag den 20. april. Da vi skal betale til vandrerhjemmet er tilmeldingen bindende. Det koster 40 euro at deltage, inklusiv overnatning, aftensmad samt morgenmad.

Start og slut
Vi mødes kl. 12.00 på lørdag den 25. april på stationen ved Ninove (Google map: 50.839463,4.026182). Du skal hentes det samme sted om søndagen kl. 12.00.

Din cykel
Inden turen skal du huske at få din cykel efterset, sådan at den er klar til weekenden. Da du er i voksealderen, skal sædet og styret måske justeres, sådan at du ikke får ondt i ryggen. Der skal også være tilstrækkelig luft i hjulene, og måske skal kæden have lidt olie. Lys er ikke nødvendigt. Til gengæld er det obligatorisk med en cykelhjelm, og det er godt med en cykellås.

Madpakke og lommepenge
Vi spiser frokost efter de første 10 km om lørdagen, hvorfor du skal huske en god stor madpakke og drikke. Den skal du pakke i en lille tur-rygsæk. Det er også godt med med lidt sødt til turen, hvis du løber tør for energi. Tag gerne maksimalt 5 euro med i lommepenge, så du kan købe en sodavand eller is undervejs.

Påklædning og din rygsæk
Du skal være klædt på til vejret, så check vejrudsigten på fredag. Bliver der regn, så husk regntøj, en ekstra trøje, strømper og et par ekstra bukser. Skinner solen, skal du måske bruge lidt sol-creme.

Vandrerhjemmet sørger for sengetøj m.m., så du skal ikke medbringe sovepose. Husk toiletsager og et håndklæde.

Rygsækken bliver transporteret i bil!

Vi ses på lørdag
Spejderlederne