Spejderaktiviteter på julemarkedet lørdag den 22. november

Kære alle

Traditionen tro vil de danske spejdere i Bruxelles deltage i det årlige julemarked med aktiviteter for spejdere og andre børn og unge.
 
Vi sætter et telt op, laver bål og i løbet af dagen er der mulighed for at bage snobrød, få ansigtet malet, lave aktiviteter eller små julegaver med knob samt prøve forskellige mystiske spejderdrikke á la storspejdernes hemmelige smølfedrik, skovdrik, bladdrik osv. 
 
Storspejderne og Bjørnebanden (3. års juniorer) står for aktiviteterne sammen med lederne, så I bedes tilmelde jer på doodlen med hvilke tidsrum (et eller flere) I kan deltage. Resten af juniorerne og minier møder bare op og er med så længe, de har lyst. Tilmelding af Storspejdere og Bjørnebanden (3. års juniorer): http://doodle.com/xq6cs95448ba9bqk
 
Mht. til det praktiske har vi brug for at nogle forældre tager snobrødsdej med og andre bager kage. Vi skal også bruge snobrødspinde, som minier og juniorer kan tage med hjemmefra eller finde i skoven ved den Skandinaviske Skole og snitte til på stedet. Tilsagn om snobrødsdej og kage kan ske via denne doodle: http://doodle.com/p56mta26t74b3bx8
 
Endelig har vi lovet kirken at stille med nogle stærke ældrekræfter til at pakke lastbilerne med alt det, der skal stilles op og sælges torsdag aften kl. 17 og med at tømme dem igen lrdag kl. 19:30. Begge dele foregår i kirken. Der er ingen doodle om dette, men send venligst en mail til Claus på: Claus@Kondrup.eu med navn og et nummer I kan træffes på, så koordinerer Claus. 
 
Vi takker på forhånd for snobrødsdej, kage og ikke mindst, den hjælpende hånd i kirken både torsdag og lørdag.

 
De bedste spejderhilsner
 
Spejderjulemarkedsudvalget